trio..

helloxD,

mn vriend kwam van t weekend met t idee om een x een trio te doen, nou eigenlijk sta k er wel voor open maar aan de andere kant zegt mn gevoel dat k het niet moet doen omdat k het mischien niet kan zien om mn vriend met een ander te zien.
ik dacht mischien,hebben jullie hier ervaringen mee enz?

xx

Geen ervaring mee, maar ik zou het iniedergeval niet kunnen aanzien.

Ik weet niet. Zou het wel een uitdaging vinden, maar ik denk niet dat ik het kan

geen ervarign ermee
wel weet ik dat het een van de fantasieen is van mijn vriend. ik ben helemaal niet jaloers, en ik heb hem gezegd dat ik er voor open sta (maar ik heb wel wat te drinken ervoor nodig).
en hij zei dat ik mag kiezen met wie dus…vraag aan je vriend met wie hij misschien wil. beslis ok misschien voor jezelf of je het liever doet met iemand die je kent, en dus vertrouwd, of met iemand die je nauwelijks kent en dus noot ziet. als je het met een vriendin doet ofzo kan het wel raar zijn, genant. als je het met een onbekende doet is het minder erg omdat je toch niets van elkaar weet.

Ik zelf zou het nooit doen, ik zou het niet aan kunnen zien dat een ander meisje aan de mijne zit! Ik wil hem gewoon hélemaal voor mij alleen klaar.

ik weet niet, ik zou 't wel raar vinden denk ik…
ik zou wel goed nadenken over wat je wil, voor je ja zegt… dat je zeker weet dat je 't wil niet dat je spijt krijgt ofzo.
en idd ook even met je vriend overleggen met wie jullie erbij doen…

Wie zegt dat een trio met een meisje erbij moet? Kan net zo goed met een jongen toch?

Maargoed, heb er zelf geen ervaring mee. Als ik er zo over denk, sta ik er wel voor open, maar denk dat ik op het moment zelf er heel veel moeite mee zou hebben dat een ander meisje aan m’n vriendje zit. Denk dat ik het zelf niet aan zou kunnen…

Maar je moet natuurlijk zelf beslissen wat je gaat doen en gewoon doen wat je gevoel je ingeeft. Als je er niet zeker van bent zou ik nog even wachten, het kan altijd nog, toch?!

ik vind het zo idioot, ga dat lekker in porno films doen, of als je geen relatie hebt allemaal. maar ik snap niet dat je vriend dat zou willen, hij wil dus eigenlijk vreemdgaan, maar jij bent er bij. ik ben daar echt veelste jaloers voor wat ik heel normaal vind.

Ik zou een trio eerder kunnen met een extra jongen erbij dan een meisje.
Moet er niet aan denken om een ánders meisje aan “mijn” (het is niet echt bezit natuurlijk) jongen te zien. Om hetzelfde mooie te delen met hem wat ik met hem deel omdat ik van hem houd.
Maar ik zou ook geen seks met het meisje willen hebben. Zoenen wil ik ooit nog wel eens uitproberen. Meer ook echt níet!!

ik zou het nooit doen. Ik wil mijn vriend echt niet het met een ander zien doen. Ik ben zijn eerste (en hij trouwens ook de mijne) en ik wil nog wel even de enige blijven waar hij sex mee heeft gehad.

zo denk ik er ook over na

maar later wil ik het wel een keer proberen denk ik

Niet aan mij besteed. Ik zou super jaloers worden.

Omg dat zou ik nooit(!) kunnen met MIJN vriend… Ik zou dat nooit kunnen zien dat een ander meisje het met hem doet! Omg moet er niet aan denken wat vreselijk en dan ben je er zelfs bij!!!

Ik zou dodelijk jaloers zijn

Beetje raar om op je 16e 'n trio te doen vind je ook niet?

Ik zou niet toe kunnen zien, om een ander meisje het te zien doen (die niet eens van hem houd) met de jonge, waarvan ik onzettend veeel houd, en dan snap ik ook nog niet, waarom een jonge dat zou willen? hij heeft toch een vriendin, ik vind het vreemdgaan en ontzettend erg!

Geen ervaring :x

Ik denk er precies hetzelfde over :3

Ik zou het ook niet kunnen hoor… zou hem echt niet kunnen zien met een ander meisje, en zou ook echt niet begrijpen waarom hij dat zou willen.

ik weet het niet aan ene kant het is een uitdaging aan andere kant ik zou dat meisje echt niet aanraken daar walg ik van. ik zou erg vinden als zij ineens me vriend gaat bevredigen halloooo ik ga met hem zij niet ik hou van hem zij niet! misschien stiekem wel. dalijk gaat ze aan mij zitten? vingeren ofzo weet je hoe goor dat is! als je met 2 jongens doet dan vind ik het super goor want iemand die ik ken had dat gedaan en ze was anaal en in der vagina teglijk genomen hallooo? dan scheur je kapot. en zowieso anaal ieww. nja ik zou niet weten het moet toch wel echt zo raar zijn dat ik dat zou doen.