Triangle bikini

Hallo allemaal,

Ik zoek al heel lang een triangle bikini het liefst nep want dat is wat goedkoper :grin: Nu is mijn vraag weet iemand of er veel verschil zit in de neppe en echte bikini, en wat zijn jullie meningen over deze bikini? Maar mijn belangrijkste vraag is weet iemand “WINKELS” geen sites!!! Maar winkels waar ze te koop zijn? Alvast heel erg bedankt! (Hoop dat jullie weten hoe ze eruit zien of een afbeelding ervan willen reageren want mij lukte het niet om een afbeelding erbij te doen)

new yorker!

Bij de H&M verkopen ze ook knock-offs: http://www.hm.com/nl/product/85706?article=85706-C en http://www.hm.com/nl/product/85803?article=85803-J&cm_vc=PRA1

Hou er rekening mee dat deze bikini’s dan wel eenzelfde uiterlijk hebben, maar niet dezelfde stof als de triangl bikini’s. Triangl onderscheid zich juist door de neoprene stof met een hoge kwaliteit en die zul je niet vinden bij de nepperds.

Ik heb zelf een triangl bikini gekocht bij Brakini. Deze zijn precies hetzelfde, ook dezelfde stof, maar dan goedkoper. Alleen de verzendkosten zijn wel best hoog.

Bedankt voor de reacties!

Ik zal meer als dit http://www.dear-fashion.com/2015-Sexy-Women-Retro-Vintage-Triangle-Bikini-p11670.html