'Touwtjes in handen nemen'

Hey meiden,

Mn vriend wilt dat ik nu eens de touwtjes in handen neem in bed, wat meer initiatief neem etc.
Nu ben ik niet zo ervaren op gebied van seks…

Dusss, als jullie tips/ervaringen hebben? Graag hihi. =)

Liefs, x.

o ik ben ook niet ervaren, dus zie dit als een upje.

je kan aangeven wat lekker vind
je kan altijd kijken hoe je graag wil doen
of door leuk lingerie setjes te kopen

Tja, uhm misschien door boven op hem te gaan zitten ? Hem even te pesten door hem geen kusjes meer te geven ? Hoop dat je hier wat aan hebt.

On top. Zijn de meeste jongens grooote fan van :slightly_smiling_face:
Of anders langzaam van zijn mond naar beneden kusjes geven, maar dan steeds nét niet zijn lul raken, wordt ie helemaal gek van :grinning:

Ja on top inderdaad, en dan bijvoorbeeld dat jij hem op bed duwt, en zijn armen boven zijn hoofd “legt” en zijn polsen vasthoud. En dan beetje teasen etc :stuck_out_tongue:

Hey iloooveyou! Ik zou niet te veel op voorhand nadenken van wat je gaat doen enzovoort. Waarmee ik bedoel dat je wel op voorhand kunt fantaseren maar een programma op voorhand bedenken lijkt me een beetje geforceerd. Seks moet soepel en spontaan verlopen. Laat je gaan, voel je vrij en doe waar je zin in hebt. Je hebt het geluk om een vriend te hebben die eens zegt dat je mag doen wat je wilt :wink:! Op het moment zelf doe je vaak toch andere dingen dan dat je op voorhand dacht, want hoe sommige dingen lopen kan je toch niet op voorhand weten. Begrijp je? Doe waar je zin in hebt, go with the flow en amuseer je. Plagen, prikkels opwekken zijn enkele voorbeelden!

Succes!

Met teasen is altijd leuk lijkt me, met kusjes en zachte bijtjes. Bij nek(of oorlel) en verder naar beneden, maar niks echt doen.

vastbinden die handel

Ja idd. En dan na een tijdje van hem af en dood gewoon naast hem gaan liggen, dan neemt hij weer de touwtjes in handen, geloof mij maar :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ik ben niet ervaren.

:grinning_face_with_smiling_eyes: