Touch (TV serie 2012)

http://1.bp.blogspot.com/-jVn-b2sxtfM/TxkZbX_8nDI/AAAAAAAAByw/3-bTKAxCyvU/s1600/Touch+s1+Poster+002.png

Touch is een nieuwe (gestart januari 2012) Amerikaanse tv serie geschreven en ontwikkeld door Tim Kring (Heroes). Het verhaal gaat over voormalig journalist Martin Bohm (gespeeld door Kiefer Sutherland) en zijn 11-jarige emotioneel beperkte zoontje Jake (David Mazouz). Martins vrouw is overleden toen het World Trace Center instortte op 11 september, en sindsdien staat hij er alleen voor met de opvoeding van zijn zoon. Jake heeft in zijn 11 jaar nog nooit een woord gezegd, maar is gefascineerd door getallen en patronen. Hij spendeert het grootste gedeelte van zijn tijd met het schrijven in zijn notitieboek. Martin komt erachter dat de getallen Jakes manier zijn van communiceren, en wanneer hij de getallen volgt gebeuren er ongelofelijke dingen.

Trailer:
YouTube

Meer info:
IMDB
Wikipedia

Downloaden:
Isohunt
EZTV

Online kijken:
Watch Series

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wie kijkt er naar Touch? Ik heb nu aflevering 1 t/m 5 gezien en ik ben echt helemaal verkocht :heart:

Nog nooit van gehoord, maar het klinkt leuk! Enig idee of het hier nog op televisie gaat komen? (Mijn laptop kan niet zoveel aan)
Je kunt het trouwens hier kijken:
Watch Series

Thanks, ik heb de link erbij gezet :relieved:. Ik weet niet of er plannen zijn om de serie ook in Nederland uit te zenden. Ik hoop het wel, want hij is echt ontzettend goed.

Ik hoop het ook, ik vond Heroes in ieder geval wel heel leuk(:

Klinkt wel leuk :slightly_smiling_face:

Lijkt me interessant.

Voor mensen die niet meer via The piratebay kunnen downloaden, op een proxy staat het hele eerste seizoen:
[url=http://malaysiabay.org/torrent/7317590/Touch_-_Season_1_Complete_HDTV_]http://malaysiabay.org/to…-Season_1_Complete_HDTV/url