.

.

2 keer per week is prima. Zeker als jullie allebei op een andere school zitten vind ik t best knap dat jullie 2x per week tijd voor elkaar maken. Dat hij de rest van de week niks van zich laat horen, is inderdaad vervelend. Praat met hem en leg uit dat je t niet fijn vind dat je niks van m hoort als jullie niet afgesproken hebben.

Neem anders zelf eens het initiatief om hem een berichtje te sturen. Dit zul je wss al wel gedaan hebben, maar als jij je eraan stoort moet je het zeker doen. En elkaar 2x per week zien is in principe goed genoeg, want je moet ook nog voor school werken etc.

Maar praat er een over met je vriend of zeg tegen hem dat je ook bv. 1x per week wilt skypen omdat je hem mist. Want als je niets zegt dan denkt hij dat jij hem stilaan beu begint te worden, terwijl dat helemaal niet zo is!

Onthoudt dat jongens rare wezens zijn en je ze echt moet zeggen wat er mis is en geen hints moet geven, gewoon recht in hun gezicht zeggen wat er mis is.

Zoals ik al zei moet je zeggen dat je hem mist, hoe het vroeger was,… Dan komt het al minder zeurderig over en dan zegt hij waarschijnlijk ook gelijk al hoe hij zich voelt. Dan begint het gesprek en kunnen jullie er over praten.