Toch niet normaal ?

Hooooi,

Heb me net even aangemeld hier op girlscene en wil gelijk om jullie mening vragen !

Sinds een aantal weekjes heb ik een vriendje van marrokaanse afkomst en heb hem 2 weken geleden betrapt met een andere meid en ben toen boos op hem geworden.

Op dat moment zei die tegen me dat hij spijt had. Maar ik bleef boos en toen heeft hij mij een behoorlijke klap in mijn gezicht gegeven en ben nu dus bang van hem geworden :frowning_face: Ik moet bij hem blijven en hij wil niet dat ik iets tegen me ouders zeg.

Heb ik die klap verdient omdat ik misschien toch net wat te lang boos bleef ?

Wat is jullie advies dat jullie me hier in mee kunnen geven. Al me vriendinnen vroegen ook hoe die blauwe plek op me gezicht kwam.


Jezus, ben jij echt zo achterlijk of doe je alsof?

Slaan hoort niet.

Wegwezen!

Een man of een jongen hoort je niet te slaan.En ook niet vreemd te gaan trouwens.
Als ik jou was was ik hem allang gevlogen.

Hij slaat én gaat vreemd terwijl jullie nog maar een paar weken hebben?
Wat een eikel. Pak je spullen en ga daar wel alsjeblieft.

Hij hoort je niet te slaan. Ga bij hem weg en vertel het aan je ouders!

Bedankt voor de reacties, maar ik kan hem niet verlaten. Hij zegt dat hij anders foto’s van me door heel de school doorstuurt :frowning_face: en ben gewoon bang van hem geworden.
Hoe kan ik hem toch verlaten zonder dat hij iets doorstuurt of me nog meer pijn doet

Wat voor foto’s heeft hij dan? Hoe dan ook, ik zou naar je ouders gaan. Meestal dreigen ze wel wat, maar hebben ze niks of doen ze niks. Zo wel, dan is het heel jammer, maar zo kan het niet doorgaan.

Ja heb hem keer foto’s van mijn ontblote lichaam gestuurd. hij dreigt nu met die door heel de school door te sturen, ik denk dat ik gewoon 1 jaar lang bij hem blijf totdat ik van school af ben :frowning_face:

Even voor duidelijkheid, ik stuur normaal NOOIT foto’s ! Maar dit was gewoon een ongeluk eigenlijk

Succes ermee om nog een jaar bij een kerel te blijven die je slaat/chanteert/ontrouw is. Ga naar je ouders, desnoods de politie.

Hoe denk je dat mijn vriendinnen reageren als ze die foto’s zien…

Ja je hebt maar 2 keuzes,óf bij een vent blijven die je slaat of het aanpakken met het gevolg dat ouders / vriendinnen misschien de foto’s zullen zien maar dat het snel helemaal klaar is.
Kies maar.

Leg het van tevoren aan ze uit, dan schrikken ze niet zo mocht hij ze inderdaad verspreiden. Wat vind je g=$^$%^%$ nou erger

Hoe denk jij dat jouw omgeving reageert als jouw vriend elk weekend nog een ander meisje heeft of als jij onder de blauwe plekken zit? Heel kut misschien, en ik hoop voor je dat die foto’s niet uitlekken, maar als jij serieus nog een jaar bij deze jongen denkt te kunnen blijven wens ik je succes.

Ik heb al niet veel vriendinnen, en ben gewoon bang ze kwijt te raken… Ik heb dan bijna niemand meer…

Dus dan riskeer je maar dat je misschien in elkaar geslagen wordt door je vriend, het ziekenhuis daardoor in beland en wie weet daaraan bezwijkt (heel dramatisch gezien)

Hoe oud ben je? Je vriend kan namelijk strafbaar zijn als hij kinderporno doorstuurt. Je kan hem al even waarschuwen dat je meteen klacht indient als hij de foto’s doorstuurt, misschien bedenkt hij zich dan.

Dat zou echt de slechtste beslissing zijn!

Nou een ongeluk was het niet. Noem het een inschattingsfout, als je wil. Maar hier leer je wat uit toch, voor de toekomst?

Ik ben 19, en het was gewoon een ongeluk.
Ik wil NOOIT meer een marrokaanse vriend, in het begin doen ze altijd kei lief en daarna beginnen ze met slaan en chanteren. Hebben hier meer dames last van ?

Staat je gezicht op die foto? Ik zou gewoon bij hem weggaan, meestal is het toch alleen maar dreigen. En misschien krijg je nog de kans om stiekem die foto te verwijderen als je bij hem bent? Als hij slaapt bv.