Tips

Halloooo,

Ja, ik ben een jongen. Ja, ik weet dat dit een meiden forum is. Maar toch, daar gaat het allemaal even niet om en tenslotte zit er een reden achter. Ik heb wat tips nodig voor iets leuks voor mijn vriendin. En wie weet beter wat een meisje leuk vind dan een meisje zelf? Juist, niemand.

Mijn vriendin is 2 weken weg op vakantie en ik beschik over de sleutel van haar huis. We zijn inmiddels 8 maanden samen en alles gaat perfect. Een dag voordat ze thuis komt wil ik graag iets leuks doen in haar kamer voor wanneer ze thuis is en haar kamer in loopt. Iets van een kado wat ik op haar bed kan leggen met iets er om heen? Ik zou het niet weten. Iemand ideeën?

~

Rozen zat ik inderdaad al aan te denken ja, een parfumpje is misschien ook wel een goed idee ja ! maar dan moet ik wel eerst even kijken welke geurtjes ze lekker vind … maar dat moet goed komen.

bedankt nog trouwens voor je tip! :grinning:

Misschien zou je (ook) een fotocollage kunnen maken van foto’s van jullie samen?

of doe wat leuks samen als ze thuis komt, misschien kan je iets gaan koken (ophalen of je zus/je iets laten maken :p) en dan gezellig met zn tweetjes eten met een wijntje erbij, en wat kaarsjes. Ik denk dat ze dat leuker vind dat een cadeau zoals parfum. (tenminste ik zou dat leuker vinden)

Dit is echt heel lief !

Misschien kan je allemaal kaarsjes in de vorm van een hartje doen ? Is geen kado maar wel heel leuk !

Bedankt allemaal! goede ideeën waar ik zeker iets mee zou kunnen!

heb nog helemaal niks gelezen haha.

dit vind ik best lief, haha!

kaarsjes in de vorm van een hart is wel lief, of rozenblaadjes/roosjes, en in het midden een fotocollage van jullie samen ^^