tips voor strippen?

Ik weet zelf ook niet hoe je moet strippen, nog nooit gedaan.
Maar Soho Dolls - Stripper is wel echt leuk liedje daarvooorr :slightly_smiling_face:

Ja, doe het niet voor de webcam.
Serieus.

Oei ervaring mee?

Voor de webcam is inderdaad niet echt een slim idee…voor je het weet nemen ze het allemaal op/maken ze er foto’s van…

Ehm muziek die een beetje sexy is. Christina Aguilera - Dirrty (Still Dirrty kan ook)! Zorg voor een beetje oogcontact en be comfortable with your own body.

Maar zoveel verstand heb ik er niet van, ben pas 13 namelijk. Maar dit lijkt mij het beste.

ervaring met jongens die niets anders zitten doen dan tijdens de les op hun gsm te kijken naar exvriendin van een verre kennis die dat voor hem heeft zitten doen en het heeft verspreid nadat ze hem bedrogen had
Pijnlijk wel :stuck_out_tongue:

 1. Strip met zelfvertrouwen! JIJ BENT SEXY!
  Het allerbelangrijkst bij een goede striptease is zelfzekerdheid. Hoe kan je sexy zijn als jezelf niet eens sexy vindt? Schaam je niet en laat je gaan. Denk aan al de complimentjes die je ooit van je lief gehad hebt. Dans rechtop en maak sexy bewegingen. En als je het heel erg moeilijk vindt, doet een glaasje alcohol wonderen.

 2. Bekijk jezelf voor de spiegel
  Oefen zoveel als je kunt. Kleed jezelf aan in de outfit die je wilt gebruiken voor je striptease. Gebruik een lekker muziekje en oefen voor de spiegel. Kijk naar jezelf. Welke bewegingen vind je mooi, welke niet? Hoe moet je kijken en wat doe je als je helemaal naakt bent? Het makkelijkst is om van te voren een soort dans te bedenken. Zo kom je ook een stuk zekerder over.

 3. Denk na over wat je gaat uittrekken
  Trek sexy, maar gemakkelijke kleding aan. Die meterslange naaldhakken zijn súpersexy, maar zijn ze ook praktisch? Het zou verschrikkelijk zijn als je bij het uittrekken van je slipje blijft hangen en valt. Denk bij gemakkelijke maar sexy kleding aan mooie lingerie, kousen, een mooi rokje, een blouse, een sjaaltje, handschoentjes, elegante hakken, een lange trenchcoat enzovoorts. Het moet vooral makkelijk en langzaam uit te trekken zijn. Als man kun je denken aan een supersexy boxer.

 4. Oogcontact maakt je striptease spannender
  Om je striptease echt te laten lukken is oogcontact een echte must. Hiermee straal je ook een enorme zekerheid uit. Daarnaast is het erg sexy en spannend om elkaar recht in de ogen aan te kijken. Laat zien dat jij er hier speciaal voor hem of haar staat en geef diegene zoveel aandacht als mogelijk is.

 5. Kies de juiste muziek
  Het is goed als je muziek kiest bij je act waarbij je jezelf prettig voelt. Ben je dol op metal of hardcore, dan moeten we je helaas teleurstellen. Dit zijn grote No no’s voor een striptease. Kies voor langzame, rustige muziek. Zo kun jij jezelf langzaam en sensueel bewegen. Drukke muziek is eerder lachwekkend dan sexy.

 6. Zorg voor voldoende strip-space!
  Fijn dat je houdt van tierelantijntjes en veel meubels. Bij een stripact zijn deze dingen juist een enorm struikelgevaar. Neem de ruimte in de plek waar jij stript. Heb je die niet? Schuif een aantal meubels opzij. Het zou toch erg vervelend zijn als jij op je meest sexy moment ineens struikelt over dat schattige tafeltje. Je raakt dan beiden in de slappe lach en er blijft weinig over van het spannende moment.

 7. Wacht tot het juiste moment
  Kies voor het juiste moment om te strippen. Het zou vervelend zijn als je in vol ornaat voor je lover gaat staan en hij vraagt of je even opzij wil gaan omdat hij voetbal zit te kijken. De goede momenten zijn bijvoorbeeld net na een relaxte douche, een dagje sauna of na een romantisch diner. Slechte momenten zijn als hij of zij chagrijnig is, moe is of in perioden van stress. Een afgewezen striptease is een domper voor je zelfvertrouwen.

 8. Haal het mooiste uit jezelf!
  Schoonheid zit niet alleen van binnen. Ook van buiten. Zeker met een stripact gaat het erom hoe je eruit ziet en hoe je ruikt. Ga voor je act uitgebreid douchen, scrubben, scheren en knip je nagels. Föhn je haar in model en maak je mooi op. Spray een lekker geurtje op en jij bent meer dan sexy!

Enjoy!

kleding wat je makkelijk uit kunt trekken, t is niet sexy als je met je broek zit te worstelen :stuck_out_tongue: verder weet ik het ook niet, zou het ook graag een keer goed willen doen voor mn vriendje… mja ik ben niet lekker los in mn heupen, meestal staat de computer dan uit dus heb ik geen sexy muziek en nja ik voel me niet zeker over mn lichaam dus dat zit ook een beetje tegen :stuck_out_tongue:

Dank jullie wel! :slightly_smiling_face: ik zal is kijken wat het word enzo!

je kan een string kopen die je moet strikken aan de zeikant dus die kan je dan zo pakken en je vriend eraan laten trekken ofzo of je trekt er zelf, zit je tenminste niet zo te kloten ermee hehe

Geef mn anders een lapdance, is iets makkelijker… :slightly_smiling_face: