Tips voor foto's maken met vriend?

De enige echt leuke foto’s die ik heb van mijn vriend en mij zijn in de winter gemaakt, en dat staat een beetje stom nu, haha.
Ik wil sowieso graag wat up-to-date foto’s, maar ik vind dat echt heel lastig, om leuke foto’s te maken van ons samen. Ik heb een kleine tripod en camera met zelfontspanner, en mijn vriend zn moeder heeft een spiegelreflex camera.
Maar er komt nooit echt wat leuks uit. Altijd van die standaard ‘bankfoto’s’ ofzo.

Dus ik vroeg me af of er iemand tips heeft?
Op tumblr enzo staan altijd van die superleuke foto’s, dat wil ik ook, haha.

spontaan ineens een foto maken, of op een leuke locatie als jullie uitgaan ofz xd

ik snap dat nooit, foto’s maken met iedereen haha
maar ik heb geen tips voor je!
upje (:

[i]Heb ik ook hoor, ik wil heel graag eens foto’s van ons 2en maken. Heb pas een spiegelreflex gekocht en heb ook een tripod en zo. Maar hij wil niet op de foto, of ja niet geposeerd, dus dan houdt het op. Hij heeft ook wel gelijk, spontane foto’s zijn het leukste!

Ga een keer naar een parkje of weiland of zo, kun je vaak wel leuke foto’s maken vind ik. Sowieso vind ik foto’s buiten wel leuk.[/i]

Hoezo met iedereen? xD
Foto’s maken met je vriend is toch gewoon leuk? x’)

haha nja de meeste zijn echt elk moment van de dag met iedereen in hun vriendengroep foto’s aan het maken :stuck_out_tongue_winking_eye:
en nee vind foto’s sowieso echt hatelijk, vooral met je vriend haha :stuck_out_tongue:

Ik heb het over foto’s met mijn vriend he, waar ik verkering mee heb, ik maak echt nooit foto’s met mn vriendengroep ofzo, daar gaat t topic toch ook niet over? xD

Bedankt voor de tips de rest trouwens. Een parkje ofzo is wel een leuk idee. Hij woont in een hele mooie omgeving dus dat is wel leuk ^^
Iemand nog een idee voor poses of camerahoeken ofzo? xD Dat is ook altijd lastig. T.T

Kun je de camera ook op zelf ontspanner zetten en dat ie dan continu foto’s maakt? Want dan kun je gewoon een beetje lol hebben met je vriend en krijg je spontane foto’s. Vind altijd leuk als mensen in het gras liggen of door zo’n weiland met hoog gras of zo rennen. Haha xd

Ohja dat is ook wel een leuk idee. Ik heb geen idee of dat kan, volgensmij wel! :grinning:

nee dat snap ik, maar ik noemde maar ff een voorbeeld (:

Ik heb laatst met mijn vriend zon hartje gemaakt zoals hieronder!! Was wel veel werk maar wel erg leuk en gezellig om samen te doen!! En wat anders dan gewoon een foto samen Misschien ook een idee?

http://i51.tinypic.com/doar9x.jpg

Wow dat lijkt me heel lastig, haha! :stuck_out_tongue:
Wel leuk om te proberen idd ^^

hey, ja ik zit er ook mee… ik heb wel 3 foto’s maar die zijn al aardig oud. ik zit te denken om naar het bos te gaan! en daar foto’s maken! miss is dat een idee? xx

Bos is leuk om foto’s te maken!

http://www.femmeinsider.nl/wp-content/uploads/2013/09/liefde3.jpg

https://www.girlscene.nl/images/library/articles/images01/girlscene_nieuw/tumblr_lphabb9dyV1r0yc9vo1_500_large.png

http://www.girlinsider.nl/wp-content/uploads/da5.jpg

Toen ik nog een vriend had, wilde ik dat ook heel graag!
Heb hem toen meegenomen naar het bos en het fototoestel op zelfontspanner gezet. Alleen het werd heel awkward, dus zei ik: ‘ik wil een lieve foto!’ En toen kuste hij me, dat werd wel een hele lieve foto!

Foto niet citeren, het blijft mn ex :’)

*weg foto*

  • en verder helpt ‘voorbeeldjes’ van internet opzoeken ook wel. Niet dat je die na moet doen, maar geeft wel veel ideeën!

Als je buiten foto’s maakt ipv. binnen is het misschien leuker dan op de bank? je kan ook iemand vragen om te assisteren :slight_smile:

Ga leuk wandelen ergens naar toe, is vooral mooi met de herfst nu, dan gewoon je camera op een bankje neer zetten en dan zelfontspanner > continu foto’s maken.
Ik heb ontzettend veel foto’s met mijn vriend, haha.

Leuke foto’s@ hierboven!