Tips tegen acne?

Hallo allemaal,
Ik heb een soms best last van acne. Heeft een van jullie hier misschien goede hulpmiddeltjes tegen acne zoals maskers ofzo? Of heb je andere tips om acne te voorkomen?
Kus Lieke

Scrubben een aantal keer in de week, élke dag je gezicht goed schoonmaken, altijd je make-up eraf halen (dus als je poeder hebt gebruikt, ga overal langs waar je die hebt gebruikt) en ook het liefst geen dingen zoals foundation gebruiken.

Ik gebruik altijd de reinigingsmelk van nivea en ik vind hem heel fijn! :'D
Je gebruikt het gewoon 's ochtends en 's avonds en het werkt bij mij echt goed.

Ohja sorry, ik ben vergeten te zeggen dat ik mijn gezicht iedere ochtend en avond schoonmaak met reiningsmilk en rozenwater daarna smeer ik er een crème op van Louis Widmer die past mij mijn onzuivere vette huid. Ik haal ook altijd mijn mascara eraf en gebruik geen poeder/foudation. Sorry! Iig bedankt voor je reactie!

Scrubben kun je dan proberen…

Is die dan speciaal voor vette/onzuivere huid?

Scrubben doe ik ook al.
Kus

die van mij is voor de normale huid, maar je hebt ze vast ook we voor de vette huid.
Ook gebruik ik dat 3 in 1 garnier masker, werkt bij mij ook heel goed! Deze is wel voor een vette huid

Ohoke ik zal hem eens kijken! Dankjewel

ik neem nu de pil, eentje tegen acné: merck elisa 35, en nu ben ik er zogoed als van af ! :grinning:

Ik had vroeger redelijk wat acne, ik ben toen aan de pillen gegaan, en tegelijkertijd ook begonnen met tea-tree zeep uit de kruidvat! Inmiddels al gestopt met de pillen, alles is weg… Maar ik gebruik nog steeds die zeep, dus ik denk dat die wel werkt :grinning: Is natuurlijk spul, daar hou ik wel van!

Als je acne hebt, moet je vooral NIET scrubben!
Dan haal je namelijk de puistjes open, waardoor alle bacterien weer vrij komen, met als gevolg dat je nog meer puistje krijgt.

Als je acne hebt, is een peeling een betere keuze.

Ik gebruik zelf de producten van Courtin, een merk waar schoonheidsspecialistes mee werken, en sinds ik dat gebruik, is mijn huid met sprongen vooruit gegaan!

Voor mij niks anders meer.

Oke hartstike bedankt ga er zeker wat mee doen!
@spotless, ik ga regelmatig naar de schoonheidsspecialiste en die zegt altijd dan 1 keer in de week Scrubben goed is voor acne!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[quote author=Lieke2011 link=topic=179911.msg7048053#msg7048053 date=1295790245]
Oke hartstike bedankt ga er zeker wat mee doen!
@spotless, ik ga regelmatig naar de schoonheidsspecialiste en die zegt altijd dan 1 keer in de week Scrubben goed is voor acne![/quote]

Ik weet niet wat voor schoonheidsspecialiste jij dan hebt, maar met púistjes moet je echt niet scrubben, dan krijg je wat Spotless ook al zei. Als je alleen mee-eters hebt, dan is scrubben we goed. Maar dan is het ook geen acné.

Nee het ging echt om acne! Wat kan je dan beter gebruiken ipv scrub, wat toch lekker verfrissend is net als een scrub?
X

http://forum.girlscene.nl…opic/list_messages/127663

Graag in het algemene topic kijken!