tips om oorbellen op te bergen

ik heb jullie hulp nodig! ik heb super super veel oorbellen en ik wil die graag opbergen… maar ik heb geen idee hoe wat of waar?
als jullie me kunnen helpen hoor ik dat graag

je kan zo’n rekje kopen en daar je oorbellen insteken!

of zelf maken, dan kan je 'm in een leuk kleurtje verven.
Kijk even hier:
http://forum.ellegirl.nl/showthread.php?t=451214
daar staan ook nog tips en foto’s enzo.
x.

ik heb al mn oorbellen in een ‘blok’ piepschuim. je vader/oom/buurman heeft vast nog wel een groot stuk piepschuim. dan snij je het een beetje bij ofzo, of je verft het, weetikveel, en dan floep, kun je al je oorbellen zo inschuiven.

:slightly_smiling_face:

mijn hang oorbellen hangen aan mn spiegel(ik heb een spiegel met allemaal krullen aan de rand)
en mijn stekertjes zitt eop het kartonnetje of in een doosje dat ik versierd heb :stuck_out_tongue:

@FASHIONPORNx : ah, zoiets heb ik ook! Maar ik heb om dat blok piepschuim een kussensloop gedaan, een roze van de hema =) En dan prik ik daar m’n oorbellen in, en voor kettingen en armbanden prik ik er een punaise in waar ik ze aan hang =D

Dat klint ECHT leuk! :grinning:

Ik heb een tijdje een prikbord gehad waar ik dan de paren bij elkaar opprikte, zag er heel leuk uit maar ik was er op uitgekeken.

Nu heb ik alles gewoon in een doosje gepleurd, en ja het is even zoeken, maar ik hou niet zo van al die frutsels op mn kamer, ik berg liever alles in kasten op :’)

op het girlscene forum DIY staat een heel artikel kijk daar maar eens

www.hipvoordeheb.nl kanje oorbellenrekjes bestellen :grin:

Hahaha pcies, dat heb ik ook ^^ En dan kun je der altyd nog een mooie achtergrond op maken :slightly_smiling_face:

een stuk kippengaas. en dan in een leuk kleurtje spuiten en dan aan de muur hangen met eventuueeel een lijst eromheen! hier kan je de oorbellen aan hangen. voor knopjes weet ik eigg nix heb ze allemaal bij mekaar in 1 bak

hihi

ik heb gewoon zo’n prikbord met punaises ofzo erin en daar heb ik ze aangehangen

Dat heb ik ook ja :slightly_smiling_face:!

ik heb mn knopjes in een bakje en ik heb mijn hangers aan een riem hangen :stuck_out_tongue:
t is gewoon een witte dunne riem met allemaal gaatjes erin naast elkaar en die heb ik dus opgehangen aan mn kast :stuck_out_tongue: en dan de oorbellen erin :slightly_smiling_face:

Wat ook heel makkelijk is:

Neem een foto lijst waarvan je denkt dat alle oorbellen er in passen naast elkaar. Je haalt het glas er uit als dat er in zit. Je neemt een stukje stof en bekleed daarmee de gehele fotolijst, dus ook de plek waar de foto hoort te zitten. De stof kun je aan de achterkant vast nieten of plakken. Achter de stof is het nu dus hol. Door de stof prik je je stekers en hangers en aan de achterkant van het stof maak je de achterkant van de oorbel vast. :wink:
heel simpel

Wat dacht je van een doosje!! doh, is dat zo moeilijk?
Je kan bij de Hema, Blokker, Etos, Expo en zelfs Action, sieradenkistjes kopen en je kan 't zo duur maken als jezelf wilt.
Ik heb ze gewoon in een afsluitbaar doosje, simple as what!!

Ik heb mijn oorbellen kettingen armbanden en ringen in een letterbak gestopt. het ziet er echt heel leuk uit!

Zo’n klein schildersdoek. Kun je m eerst heel hip verven enzo. Evt kun je er gaatjes in maken maar das niet nodig volgens mij.