tips nodig

Haai,

nou ik wist niet goed waar ik dit moest plaatsen dus vandaar.
Er is dus een jongen die ik leuk vind en mijn vriendin vroeg eerst al via msn aan hem of hij met mij wou(ze dacht dat ze grappig was nou niet dus) en toen zei hij nee. Ze vroeg ook een keer wat hij van mij vond en zei als reden dat ze ons leuk bij elkaar vond passen. En vandaag zei ze dus tegen hem dat ze uit moest vogelen op wie hij was en dat ze dat niet vrijwillig deed maar dat ik dat blijkbaar tegen haar had gezegt maar dat is helemaal niet waar. En toen zei hij zelf dat hij dacht dat het over mij ging en toen zei mijn vriendin dat dat niet zo was en toen zei hij van dan niet. En verder weet ik het gesprek niet want toen ging ze offline ofzo.
Maar mijn vraag is nu: Ik weet niet of hij mij ook leuk vindt, hij doet wel heel aardig enzo maar niet meer. Maar hij vermoed nu waarschijnlijk wel dat ik hem leuk vind dus wat moet ik nu doen?
Ik heb nu namelijk het idee dat ik niet eens meer ‘hoi’ kan zeggen zonder dat dat opvalt ofzo.

Oke beetje vaag topic en waarschijnlijk snappen jullie er niks van xD maar ik weet nu dus niet hoe ik hiermee om moet gaan en vooral hoe ik nu met hem om moet gaan.

Xx

ik snap er inderdaad niks van :wink:

Nou mijn vriendin heeft eigenlijk al meerdere malen aan hem vertelt dat ik hem leuk vind.
Maar ik vind het niet leuk dat ze dat gedaan heeft maar nu hij dat dus zo te zien weet heb ik geen flauw idee hoe ik tegen hem moet doen.
Want ik ben zo’n stom kind dat zoiezo al dichtklapt bij een jongen zodra ik voor mezelf heb toegegen dat ik hem leuk vind. Dan denk ik meteen dat hij weet dat ik hem leuk vind na alles wat ik zeg.
En aangezien hij dat nu dus al vermoed weet ik echt niet hoe ik tegen hem moet doen.

Alles, maar ook alles in je post wijst in de richting dat hij je niet leuk vindt…
Hoe je ermee moet omgaan? Je bent verliefd, ja er is een grote kans dat hij het weet. So what? Iedereen wordt verliefd.

Behandel hem gewoon zoals je je andere vrienden behandelt. En in het vervolg: stuur geen vriendinnen meer af op een jongen, maar probeer het zelf. Want ze vertellen het altijd hoor :wink:

Ik zou er geen vriendin op af sturen, komt in mijn ogen altijd beetje kinderachtig over! en jongens vinden het vaak leuker als je het zelf doet. Behandel hem gewoon zoals je al je andere vrienden behandelt. (:

Ik heb haar er niet opaf gestuurd dat deed ze zelf en dat vind ik dus echt alles behalve leuk.

tja er valt nu ook weinig meer aan te doen. gewoon zeggen dat je het echt helemaal niet leuk vindt dat ze dat heeft gedaan, en zorgen dat ze het niet nog een keer doet.

ik snap je verhaal wel XD!

maar ongeveer alles wijst erop dat hij je niet verliefd op je is. :S
en ik zou hem gewoon net zoals Brod zei gewoon doen tegen hem.
mijn crush vind me ook niet leuk maar we zijn gewoon vrienden nou en we behandelen elkaar gewoon.

succes ermee!