tips gevraagd voor ' hoe win ik hem voor me'

Hallo, ik heb zo’n 2 maanden geleden op een feestje een jongen ontmoet. Hij is 20 ik Ben 23.
We hebben samen gedanst veel geflirt, ik zat op zijn schoot en eind van de avond gezoend. Week daarna met vrienden erbij in het park geweest hij keek me heel verliefd aan wat iedereen opviel, maar door zijn starende vrienden was er niets gebeurd.
2 weken geleden was er een feest waar hij ook was, hij kwam meteen naar me toe en zei heel vrolijk ‘. Bent gekomen!!!’ Later raakte we elkaar kwijt in de drukte en toen ik hem weer gevonden had zei hij dat hij me gezocht had maar niet kon vinden. Omdat wederom zijn vrienden bleven staren is er toen weer niets gebeurd.

Vanavond is er weer een feest waar hij ook weer zal zijn, maar zijn vrienden waarschijnlijk ook. Hoe hij naar me kijkt, tegen me praat enz is hij overduidelijk gek op me. Als ik hem app of hij wat wil doen heeft hij alleen nooit tijd, 3x per week band repetitie en werkt fulltime. Nu weet ik dat je niks kan forceren enzo en hij vindt me dan al wel leuk maar toch zou ik graag wat tips krijgen over hoe ik hem vanavond misschien toch iets meer voor me kan winnen… ik ben echt helemaal weg van hem dus elke tip is welkom! gewoon flirt tips mogen uiteraard ook

Misschien is het een idee om hem vanavond op dat feestje even af te zonderen van z’n vrienden? (Die lijken een beetje het probleem te zijn als ik het zo lees;))
Vraag bijvoorbeeld even of hij meegaat wat te drinken halen, even naar buiten ofzo… Dan kun je eventjes alleen met hem praten!

Zijn vrienden claimen hem inderdaad nogal, we roken beide dus goede tip hem even mee naar buiten te vragen. Ik ken zijn vrienden ook en me beste vriendin die hun ook kent kan er vast mee helpen de rest binnen te houden door af te leiden, mits hij ze niet mee vraagd natuurlijk

Je kan ook vragen of hij je naar huis wilt brengen want dat voelt veiliger :wink:

Heel veel succes maar vooral plezier vanavond

Haha goeie!