tips bij mee eters ?

wie heeft ertips bij mee eters, ?
ik hoor het graag

xx

Wat zijn mee-eters?:
Een mee-eters is een talgophoping onder de huid. Je hebt zwarte maar ook witte mee-eters. De porie van een zwarte mee-eter staat nog een beetje open hierdoor ontstaat er een pigment stipje, de zwarte mee-eter. Bij de witte mee-eter is de porie helemaal dicht. Door de ophoping ontstaat er een wit bultje.

Het voorkomen van mee-eters:

  • Reinigen: Het is heel belangrijk dat je je gezicht goed reinigt, hierdoor voorkom je dat talg zich ophoopt in een porie. Reinigen is een belangrijk onderdeel van het voorkomen van mee-eters.
  • Stomen: Stoom je gezicht 1 of 2 per week. Van het stomen gaan je poriën openstaan waardoor het talg eruit kan. Dit is vaak het beste middel om puistjes te voorkomen & te bestrijden. Als je gaat stomen kun je gebruik maken van een speciale gezichtssauna. Als je dit niet hebt kun je een bak of grote kom met gekookt water vullen. Ga er boven hangen met een handdoek over je hoofd heen.
  • Hygiëne: Kom niet met je nagels of vingers aan je mee-eters! Op je vingers & nagels zitten namenlijk heel veel bacteriën. Als je je gezicht gaat af drogen gebruik dan een schone handdoek.
  • Gezond eten: Het is algemeen bekend dat een gezonde voeding invloed heeft op je huid. Gezond eten kan dus ook een invloed hebben op mee-eters.
  • Verzorging: Het goed verzorgen van je huid is ook van belang. Er zijn speciale cremes te koop voor een vette huid met mee-eters &/of puistjes.

Het verwijderen van mee-eters:
Mee-eters zijn soms moeilijk te verwijderen omdat ze wat dieper in de huid liggen. Vaak maak je je huid kappot als je mee-eters probeert uit te knijpen. Doe het daarom voorzichtig. De makkelijkste manier om je mee-eters te verwijderen is door gebruik te maken van (neus)strips. Als je de strip van je huid trekt worden de mee-eters mee getrokken. Je kunt je mee-eters ook gewoon met je nagels uitknijpen, maar wikkel er dan wel een tissue omheen. Er bestaan ook speciale lepeltjes: ‘comedonen-lepeltjes’. Hier zit een speciaal voorstukje aan die je over de mee-eter zet en dan drukt. Zo komt de mee-eter eruit. Zorg er wel voor dat je het lepeltje goed desinfecteerd!

Lang leve google :pensive:"

Stoom je gezicht 1 of 2 per week. Van het stomen gaan je poriën openstaan waardoor het talg eruit kan. Dit is vaak het beste middel om puistjes te voorkomen & te bestrijden. Als je gaat stomen kun je gebruik maken van een speciale gezichtssauna. Als je dit niet hebt kun je een bak of grote kom met gekookt water vullen. Ga er boven hangen met een handdoek over je hoofd heen.

nivea young clear up strips

2 keer per dag je gezicht wassen :grin:

Uitknijpen.

Ik ben de mijne er nu aan het uit trekken met nivea young clear up strips :stuck_out_tongue:

Moet nu een kwartier wachten haha kan nu mijn gezicht al niet meer bewegen XD

bedankt voor e reacties , ik ga ie nivea clear-up strips moren kope !!

trekken die clear up strips niet je huid mee dan, straks krijg je er allemaal wondejs van ofzo ?

^hahaha nee hoor :stuck_out_tongue: Het is wel een beetje gevoelig als je het eraf trekt maar dat is zo weer over :wink:

ooh trouwens als je iet steeds veel geld uit wil geven aan van die strips die dus nogal prijzig zijn kun je het ook met gelatine doen :slightly_smiling_face:

Michelle Phan tutorial
Tutorial van beautygloss Voor de mensen die liever nederlands horen :stuck_out_tongue:

zijn je zwarte puntjes dan eigenlijk helemaal weg ?

Nou er blijft wel wat zitten maar er wordt ook veel uit getrokken :slightly_smiling_face: Oke dit klinkt heel vies xD

Wat ook helpt is 1 keer in de week scrubben ofzo en elke dag goed schoonmaken je gezicht dan :stuck_out_tongue: