Tinashe

Tinashe Jorgenson Kachingwe (Lexington, 6 februari 1993), bekend als Tinashe, is een Amerikaanse singer-songwriter, muziekproducer, danseres, actrice en voormalig model. Ze groeide op in Los Angeles. Ze begon haar carrière als lid van de meidenband The Stunners, waarna ze overstapte op een solocarrière.

Na het stoppen van The Stunners in 2011 verschenen er twee mixtapes van Tinashe, In Case We Die (2012) en Reverie (2012). Hierna tekende ze in 2012 een contract met RCA Records. In 2013 verscheen haar derde mixtape “Black Water” en in september 2014 haar debuutalbum Aquarius.

Tinashe bracht haar debuutsingle “2 On” uit op 21 januari 2014. Het nummer kwam terecht op nummer 40 in de Billboard Hot 100.

Naast muziek is Tinashe bekend om haar acteerwerk. Haar debuut maakte ze in de televisiefilm Cora Unashamed uit 2000. Tussen 2008 en 2009 verscheen ze ook een paar keer in de televisieserie Two and a Half Men.

Sorry, een vage beginpost met weinig gifs, maar er zijn ook niet echt veel gifs van haar. Het leuke is ook dat ze tot nu toe best underrated is.

IK VIND 2 ON ZO LEUK

Just give me the trees and we can smoke it ya, just give me the drink and we can pour it ya.

Ola guapa

JA

Ik post vanavond gifjes

YAY DANKJE

Ik vind dit stuk het leukste idk lol

JAAA

ZIJ IS GOD
GODIN

waarom heeft ze zo weinig gifs wtf man

en straks wordt ze ook overrated net zoals ariana justin enzo :"D

PRETEND IS OOK LEUK FT. A$AP

JAAA


ze is zo moooii

IK VIND PRETEND ZO LEUK

WOWWW

IK OOK

Haar lichaam
bitch
give it to me