Timberlands zo snel versleten :S

Hallo
Ik heb vorige maand van een meisje Timberland boots overgekocht http://www.inflexwetrust.com/wp-content/uploads/2012/10/Cheap-Timberland-Mens-6-Inch-Boots-Sale-205.jpg deze model. Ze zijn de echte! maar ten eerste het is niet waterdicht zoals velen zeggen: ik ben eens ergens gaan stappen waar redelijk veel water was en mijn voeten werden nat!
Ten tweede zijn ze al aan de binnenkant van mijn voet (dekke teen) helemaal versleten. Leder is er helemaal af en ik zie de stof al. Hoe kan dat nu? het zijn toch klimmersschoenen? de enige wat ik ermee deed is naar werk gaan en met de hond wandelen, zelfs de goedkoopste schoenen van 20€ zijn langer meegegaan dan dit!
Heeft er nog iemand zo iets voor met Timberlands? en zou de schoenmaker iets kunnen doen?

Dan vraag ik me toch af of ze wel zo echt zijn als jij denkt. Het klinkt als hele goede knock offs van een prut kwaliteit. Maar goed, hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Zelf heb ik geen Timberlands, maar ik denk dat je beter aan de schoenmaker zelf kan vragen of dit opgelost kan worden. Die heeft er meer verstand van dan de meeste hier.

gewoon een etiket van binnen gestikt nog timberlandteken en merknaam op de binnenzool en nog aan de zijkant van de schoen tekentje van timberlands en van onder ook. Ik weet niet hoe je een valse kan identificeren maar het lijken wel de echte.

Ik denk dat het dan toch KO zijn, want de mensen die ik ken met Timberlands hebben hier allemaal geen last van. Maar die hebben er dan ook de hoofdprijs voor betaald.

Hoe kan ik hier foto’s uploaden?

Ik heb ook Timberlands (echte, maar wel een ander model (Authentic fold-down teddy fleece) en bij mij ziet het logo op de buitenkant er iets anders uit dan dat van de schoen waar jij de link van hebt geplaatst. De takken van de boom zijn wat anders, bij mij staat er onder het logo “waterproof” en het kleine "registred"logo (dat rondje met die R erin) staat aan de andere kant van het Timberlands logo.

Vergelijk te takken van de boom maar eens met dit plaatje van het echt logo:

http://www.brandchannel.com/images/FeaturesProfile/339_profile_img1_timberland.jpg

Ik heb met soortgelijke laarsjes van de H&M in de zee gelopen (tot mijn enkels) en er kwam geen spat water doorheen. En ze zien er nog uit als nieuw. Zo zie je maar dat iets duurs niet altijd gelijk kwaliteit hoeft te hebben. :wink:

http://i44.tinypic.com/2wquzk9.jpg

http://i40.tinypic.com/29zoai0.jpg

ale ik zie ze ni :s

http://i41.tinypic.com/2ez5us0.jpg

http://i43.tinypic.com/2aj9ljb.jpg

http://i41.tinypic.com/6tle6h.jpg

haha 2 te groot 3 te klein sorry ik ben nog nieuw hier

ze lijken niet echt tbh

en wat is er zo niet echt aan?

Op elk ijzeren gaatje waar je de veters doorheen doet staat ook Timberland, dat zie ik bij die van jou niet.
Ik denk dat ze nep zijn.

Het zijn zo te zien KO’s !

Waren ze wel ingespoten?

wat bedoel je met ingespoten?

Dit is bij de echte:

http://i.ebayimg.com/00/s/NjMwWDg0MA==/$(KGrHqFHJDkFG)CJ0HbPBRuy)Uvr9g~~60_1.JPG?set_id=2

aha! nu zie ik het
dat verklaart dan alles :rage: