Tijdschrift maken (:

Een vriendin en ik kwamen op het idee om een tijdschrift te maken.
We zijn druk bezig, maar we willen graag weten wat jij graag in een tijdschrift wil zien. Heb je nog leuke ideeën of heb je iets mee gemaakt waar je een stukje over wil schrijven. Note me dan even :grin:

We zijn al een heel stuk op weg maar we zoeken nog ongeveer 2 mensen die in het redactieteam willen, mensen die interesse hebben in illustratie, kunnen noten!

Als je iemand voor illustraties zoekt, meld ik me aan.

Bedoel je een online tijdschrift? Anders wordt het nooit echt een succes denk… Maar ik denk dat de meeste wel van de standaard dingen houden zoals artikelen over kleding, sieraden, make-up etc.

real life story’s , dus zo van die erge verhalen die mensen vertellen over aangrijpende onderwerpen (verkrachting, in een misdaadbende zitten, moeder verliezen, en ga zo maar door…)

je kan ook doen bijv. dat mensen hun probelemen vertellen& dat jullie advies geven ofsow whatever. Als je er iemand voor zoekt…Wil k het best doen hoor:D

Hihi, ik heb vroeger ook wel eens een tijdschrift gemaakt, gewoon met dingen gepikt uit de cosmogirl en van het internet enzo, maar dus echt helemaal mislukt, gewoon met stiften erin een beetje geklad, en dan wou ik dat aan mn vriendin geven voor haar verjaardag maar toen was het niet afgeraakt ;s

Euhm ja van die real life story’s inderdaad, vind ik altijd heel interessant om te lezen. zodat je dingen over vreemde mensen te weten komt, is leuk :grin:
dus niet alleen negatieve dingen maar ook leuke ervaringen!

En euhm dat je dingen test/gebruikt/bekijkt/beluisterd of weetikveel en er dan een reactie op geeft, en punten bv. over make-up, maar ook over een film of cd ofzo weetikveel :slightly_smiling_face:

Een real life story lijkt ons erg leuk. Heeft iemand interesse om deze te gaan maken?

misschien moet je zelf eens onderzoek gaan doen
je doelgroep bepalen dan je doelgroep onderzoeken vervolgens de concurrentie bekijken, tijdschriften kopen, kijken naar de verhalen, zou dat jouw doelgroep aanspreken.

^Dat was ook mijn eerste gedachte, maar ik wilde liever niet meer herinnert worden aan CMD :'3

Als grafisch vormgever moet je wel zo denken:P

hoe wil je een online tijdschrift maken? ;4

ga je een online tijdschrift maken? of ga je het plakken?
als je een verhaal wil, over een meisje die in een jaar, haar vader bijna verloor, en haar oma echt verloor. Kan ik je helpen.

wel een leuk id :grinning:
maar ga je t online doen of niet?

Als het online is, ga ik het zeker lezen!
& ga ik je ook natuurlijk helpen!
ik kan zoiezo al een reallife story geven, of ik wil als je iemand zoekt voor adviezenrubriek ofzo, ook wel helpen!

Misschien dat je het tijdschrift heel letterlijk moet nemen om het wat op te vullen. Verzin dingen die met tijd te maken hebben. Bijvoorbeeld:

  • Een vaste datum kiezen en vanaf 20 jaar terug ofzo een gerucht/roddel/nieuwtje van dat moment over een VIP vermelden. Hetzelfde kun je natuurlijk met mode doen of wat dan ook
  • Lezers/mensen die meewerken een bepaalde datum uit het afgelopen half jaar doorgeven om te vragen wat ze die dag hebben gedaan
  • Een vaste tijdelijke rubriek in het leven roepen die elke keer door een tijdelijk iemand wordt geschreven en steeds over iets anders ‘moet’ gaan

Weet ik veel… :stuck_out_tongue:

Als het lukt zetten we hem online, onze deadline is 1 september. Voor wat vrienden en andere mensen drukken we hem af.

Leuk. Ik ben nieuwsgierig.
(Maar word heus niet beter dan ‘Fabulous’, ghehe)

fabulous?

Ik heb een paar sites voor een online tijdschrift: ( voor zover ik weet GRATIS! )
-http://www.internetbegeleiding.nl/index.php/2010/02/een-online-brochure-maken/
-http://issuu.com/
-http://www.picozone.nl/
-http://www.jilster.nl/

hoop dat jij, en anderen er iets aan hebben! :slightly_smiling_face:
vind het zelf een erg leuk idee!

ik ga het zelf ook proberen, maar ik blijf je helpen hoor!