Tijdelijk H&M topic voor al je H&M vragen!

Ik moet even mededelen dat helaas het H&M topic is gesneuveld bij het verwijderen van de Koreaanse spam net, maar er is al een mail gestuurd naar techniek en dus komt ‘ie hopelijk zo snel mogelijk weer terug :’)
Weet niet of ze vandaag dat lezen, anders wordt het morgen.

tijdelijk RIP.

Totdat het H&M topic terug is kunnen jullie hier je vragen posten.

Nieuwe oude beginpost tekst:

Voor ál je vragen, opmerkingen en reacties over H&M (online)!

H&M Online

Aanvullingstijden
De H&M online shop is te vinden op http://www.hm.com/nl/. Er wordt bijna iedere dag bijgevuld, behalve op zondag. Er zijn géén vaste aanvultijden. Deze verschillen enorm. Meestal is het vroeg in de ochtend, rond een uur of 6, maar het is ook al eens voorgekomen dat er 's avonds, of zelfs 's middags, nieuwe artikelen op stonden.

Verlanglijstje
Er is, tot nog toe, géén functie gevonden waarmee je een verlanglijstje kunt maken. Dit kun je wel doen door gewoon producten in je shopping bag te stoppen, maar na 30 dagen ‘‘verloopt’’ dat en zullen je spullen weg zijn.

Bestellen
Het bestelproces wijst zich vanzelf, maar er zijn wel een aantal dingen handig om te weten. Je moet een geldig account hebben, en als je geen 16 jaar of ouder bent, kun je het op naam van een van je ouders/broer/zus/vriendin doen. Ik had zelf namelijk een account, maar die is verwijderd omdat ik te jong was. Nadat je een bestelling hebt gedaan, krijg je een mailtje met daarin een bevestiging. Om je bestelling nu online te bekijken, ga je naar ‘‘Mijn H&M’’ > ‘‘Nog te leveren bestellingen.’’ Na een tijdje zul je zien dat hij daar weg is. Dit betekent dat jouw bestelling is verzonden

Het verzendproces

Als jouw pakketje niet te volgen is, wat wel de bedoeling zou zijn, kan dat komen doordat het pakketje door de brievenbus past. Dan zit er dus géén Track & Trace aan vast. Als dit niet het geval is, moet je even op het Nederlandse vlaggetje klikken, dan doet hij het als het goed is wel. Via de site van TNT (waar je dus naartoe wordt gelinkt door H&M) kun je je pakketje volgen en zien wanneer hij waar is. Dit duurt de ene keer langer dan de andere, maar je kunt het beste rekenen op ongeveer een week nadat je hebt besteld.

Retourneren

(Retourneren kost 1 euro. Dus tel bij het bedrag dat je gaat overmaken de verzendkosten, 4,90 euro én deze één euro.) Bij jouw pakketje zitten een aantal forumlieren. Op één hiervan staan alle dingen die in je pakketje zaten met een lijntje erachter. Het is de bedoeling dat je, als je dingen terug wilt sturen, daar een getal achter schrijft. Ik weet het zo niet uit mijn hoofd, maar ik geloof dat 1 = te groot, 2 = te klein etc. Maar dit staat ook allemaal aangegeven op die brief. Je moet het uiterlijk 14 dagen nadat je het hebt gekregen retourneren. Pak alle spullen die terug moeten gewoon weer netjes in, en doe het formulier met de getallen die je hebt opgeschreven erbij. Er zit een sticker op een van de papieren en die plak je op de zak/doos die je terug gaat sturen. Nadat je het hebt geretourneerd, kan het even duren totdat H&M het heeft verwerkt. Soms wel drie weken. Óók kun je gewoon retourneren in de winkel. Dan breng je de dingen die je niet wilt naar de H&M en je krijgt een tegoedbon terug.

Alles houden?

Je betaalt gewoon het bedrag dat op de acceptgiro staat (bij een acceptgiro dan), en je bent klaar. Verder hoef je niets meer in te vullen of iets dergelijks!

Veel shopplezier! :slightly_smiling_face:

hopen dat er een oplossing komt tegen die spam, en dat dit soort dingen niet meer gebeuren

Ik heb deze besteld

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/environment/2015/5VT_0113_019R.jpg]&set=key[rotate],value[-0.7]&set=key[width],value[3362]&set=key[height],value[3931]&set=key[x],value[1023]&set=key[y],value[713]&set=key[type],value[FASHION_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large]

Iemand ervaring mee? Valt hij normaal e.d.?

Slotje, oude topic is terug (: