Thuis Harsen

Ik had het al gevraagd in het algemene onthaartopic maar daar kreeg ik geen antwoord & het moet best snel aangezien het zomer is en ik niet als een behaarde aap wil rond lopen haha

Oke, ik wil dus een harsopwarmingsapparaat met harde hars & vloeibare hars kopen bij de waxing shop (online), zelf een kit samen stellen. Van mijn moeder moest ik eerst na vragen of dit wel goed is om zelf te doen maar ik zie het probleem niet want harde hars hecht alleen aan de haren & niet de huid dus je kan daarmee ook niet je oksels/bikinilijn open trekken. De vloeibare hars zou ik voor m’n buik (heeft de schoonheidsspecialiste ook ooit gedaan) & misschien benen gebruiken. Wat zeggen jullie ervan?

Wat zeggen wij ervan? Als jij dat wilt doen dan moet je het doen. Alleen bereid je erop voor dat het nogal zeer doet. En dat je je eigen bikinilijn wss niet zelf kunt doen omdat je dan niet helemaal goed kan kijken en eraf trekken.

Harde hars hecht wel degelijk aan de huid, dus ja, hier kan je ook je huid mee open trekken bij het verwijderen hiervan. Daarom moet je oefenen, maar het kans dus ook wel eens fout gaan.

Zelfs hars ik thuis ook, maar dat is meer omdat ik zelf schoonheidsspecialliste ben. Iemand die het amper of nog nooit gedaan heeft zal ik het niet zo snel aanraden, in elk geval niet op een plek zoals de bikinilijn.

Hm, oke. Maar hoe moet ik het dan doen want de schoonheidsspecialiste is veel te duur & scheren bij bv. bikinilijn/buik/oksels krijg ik bultjes die ook pijn doen & je krijgt kei snel stoppels + bij de oksels gaat het niet helemaal weg.

& ja ik weet dat het pijn doet, ik heb m’n bikinilijn als eens gedaan (met hulp) met kant en klare strips maar dat werd helemaal broos (huid strak enzo), & ik weet ook dat het kan bloeden omdat je dan het hele haarzakje eruit trekt.

Je kan de suikerwax van het kruitvat kopen voor 4,30 ofzo.
Is voor benen, oksels en bikinilijn.