Things 2 do.

Ik heb dit lijstje een tijdje terug gemaakt, en ik dacht dat het misschien ook wel handig was om het hier met jullie te delen… Omdat er vaak vragen zijn over wat je moet gaan doen op een eerste date, wat je moet geven voor zijn verjaardag, etc…

De officiele lijst met dingen om te doen/om te geven.

Om te doen, gratis tot goedkoop:

-Samen op de bank/in bed TV kijken, of een Filmpje huren.

-Strand wandeling (Let op het weer.)

-Samen een proefles volgen. (Fitness, Zumba, dansen… veel sporten hebben een gratis proefles.)

-Bos wandeling (Let op het weer.)

-Als je een hond hebt; hond uitlaten. (Let op het weer.)

-Samen de stad in, etalages kijken, gewoon babbelen.

-Picknicken… (zelf broodjes smeren.)

-Ergens wat drinken op een terrasje

-Samen dingen bakken taart/cake/koekjes

-Samen koken. (+ samen boodschappen doen)

-Rondjes rijden in de auto.

-Naar een natuurpark. (dit is vaak goedkoop, of gratis… het is net iets
leuker dan bijvoorbeeld een bos omdat er vaak ook nog bijzondere dieren rondlopen… kijk voor natuur gebeiden op: http://www.natuurkaart.nl/)

-Zwemmen (met mooi weer naar de zee of naar een meer, met slecht weer naar een zwembad)

-Samen winkelen (Hangt er zelf van af hoe duur je dit maakt natuurlijk)

-Samen naar Ikea. (Je kan daar heel goedkoop eten, en toch erg lekker… ook is het gewoon leuk om samen rond te kijken.)

-Samen Huiswerk maken.

-Samen een stuk gaan fietsen/hardlopen/skaten. (Jaja, gezellig en gezond.)

-Samen uitgebreed douchen/in bad.

-Dagje hangen op bed. (met tijdschriften, TV, stapel films, snacks.)

-elkaar opmaken (ja, je hebt er vriendjes tussen zitten die je zo ver krijgt…)

-Samen uitgaan. (discotheek, kroeg, etc.)

-Samen een dagje ergens heen… je hebt veel gratis uitjes… er zijn bijna elke dag wel ergens organistaties die iets leuks doen… (Kijk voor gratis uitjes op: http://www.defamilielekke…JaLiv3sqp0CFVKF3godKEkZiQ)

-'s nachts stiekem naar buiten en in het gras gaan liggen om naar de sterren te kijken.

-Overdag samen in het gras liggen en gewoon babbelen over van alles.

-Koffie/thee drinken in een gezellig restaurantje.

-Samen ergens lunchen (bakkerbart, andere bakkers… maar je hebt ook zat restaurantjes met niet al te dure broodjes)

-Weddeschappen/wedstrijden… maak zelf een wedstrijdje… (wie het eerst naakt in bed ligt, wie het langst zonder te lachen naar elkaar kan blijven kijken, wie als eerst van het bed afvalt, wie het langs in z’n ondergoed buiten durft te lopen, etc.)

-Jouw hobby aan de ander leren… (en andersom natuurlijk) als je dezelfde hobby hebt is het natuurlijk vanzelfsprekend leuk om samen te doen… maar je kan ook het aan elkaar leren… (Schilderen, hockeyen, voetballen, darten, dansen, hoogspringen, etc.)

-Iets lekkers halen bij de Mcdonalds/Burgerking/V&D… dan bij het raam gaan zitten en lekker mensen kijken, en vooral ook uitvoerig elkaars mening aanhoren over al deze mensen. (Schaam je niet om redelijk negatief te zijn, moet kunnen af en toe. Had die mevrouw maar 2 keer na moeten denken voordat ze die knal roze broek aan deed.)

-samen kijken naar de sport/hobby van jouw of zijn broertje/zusje.

-Samen dingen maken/verbouwen… bijvoorbeeld jouw muur die geschilderd moet worden, zijn nieuwe bureau die in elkaar gezet moet worden. Of klusjes die nog in huis moeten gebeuren… samen kan dit best leuk zijn om te doen.

-voorstellingen… je hebt vaak gratis of heel goedkoop voorstellingen van bijvoorbeeld scholen, of beginnende artiesten… (denk ook aan gratis caberet avonden, erg leuk!)

-Spelletjes… gewoon bijvoorbeeld de traditionele boordspellen of een kaart spelletje… maar je kan het ook een stuk leuker maken. pak een dobbelsteen, en maak zelf een regel bij elk getal… bijvoorbeeld: 1= massage geven. 2=zuigzoen op je bil… nouja, goed, dat kan je verder dus helemaal zelf invullen. Strippokeren is erg populair… maar je kan ook voor andere spellen het woord strip zetten… strippesten, stripkwartetten, etc. O, en je kan je ook gewoon aan de normale regels van een spel houden, mag ook van mij.

-Zelf ijs maken (en opeten uiteraard.)
en hiermee bedoel ik niet dat je het helemaal zelf moet maken… maar je haalt bijvoorbeeld een bak vanille ijs, een pak bastonje koeken, en chocolade saus, stamp de koek fijn, meng alles door elkaar… en jammmmm.

-elkaar geblindoekt voeren. (Dit vergt wel vertrouwen, ik zou dit nooit doen omdat mijn vriend dan waarschijnlijk terwijl ik met mijn mond open wacht op een hapje aarbei een scheet in mn gezicht zou laten ofzo, maar het kan leuk zijn.)

-chocolade fonduen. (spreek voor zich… ook leuk: met gesmolten chocolade op elkaar lichaam schrijven… of met slagroom.)

Om te doen, redelijk Goedkoop tot redelijk prijzig:

-Naar de bioscoop.

-Naar een Pretpark (Walibi, Slagharen, Efteling, etc.)

-Naar een dierenpark (Dolfinarium, Dierentuin, Apenhul)

-Samen bowlen.

-Samen Schaatsen (In de winter op natuurijs, en anders naar de ijsbaan.)

-Naar een voorstelling. (Theater, musical, optredens, caberet, toneel)

-Samen uit eten. (tip: wokken! onbeperkt eten dus je zit vaak de hele avond gezellig aan een tafeltje… zorg wel dat je geen tas mee neemt, anders moet je die telkens meenemen als je eten gaat halen, of moet 1 van jullie telkens bij het tafeltje blijven… en dat is een stuk minder gezellig.)

-Samen een cursus volgen… (Koken, salsa dansen, tekenen, etc.)

-Naar de sauna.

-Naar een tropisch zwembad.

-Dagje snowboarden/skieën in een snowhal.

-Samen een sport doen. (Bijvoorbeeld 1 keer per week samen fitnessen)

-Floatboarden (surfen op kunstmatige stroming)

Om te doen, behoorlijk duur tot enorm prijzig:

-Nachtje in een hotel. (of meerdere nachtjes) dit kan trouwens ook behoorlijk goedkoop hoor, het is maar net wat je zelf wil. Maar als je het doet, zou ik het goed doen: inclusief ontbijt, mooi hotel, etc.

-Samen op vakantie. (stransvakantie, wintersport)

Om te geven, van gratis, goedkoop tot duur:

-Cadeubonnen;
*Massage. (lichaamsdeel invullen naar keuze)
*Verwenning … (onderwerp invullen naar keuze)
*Eten (Zelf koken, en dan wel de tafel heel mooi dekken, kaarsje aan, voorafje, hoofdgerecht, toetje… fles wijs… je kan zelfs een menukaart maken om het nog luxer te laten ogen.)
*Uit eten… (Restaurant zelf invullen, of hem laten kiezen.)
*Weekendje weg. (Besteming naar keuze)
*Dagje uit (Bestemming naar keuze)

-Foto van jullie in een lijstje, en dan een lief kaartje erbij, of een lieve tekst op de lijst schrijven/schilderen.

-Foto van je vriend uitprinten, rode lippen stift op doen, en dan overal kusjes geven op de foto.

-100 briefjes schrijfen, in een pot doen en dan op de pot iets schrijven van ‘alle redenen waarom ik van je hou’.

-Notitiebook of fotoalbum kopen, en dan op elke bladzijde iets liefs schrijven, en foto van jullie samen plakken, iets er in doen wat een herinnering is (bijvoorbeeld treinkaartjes als jullie ergens samen heen zijn geweest, een bonnetje van de Mcdonalds…) je kan ook er in tekenen, schrijven, schilderen… gedichtjes in plakken.

-Een pot maken, met daarin allemaal briefjes, en op elk briefje staat een andere opdracht die jij dan bij hem moet doen… dus hij mag elke keer een briefje uit de pot pakken en dan moet jij die opdrachts doen. en dat kan je dan zo nasty of netjes maken als je zelf wel.

-Strijk papier kopen (bijvoorbeeld bij de HEMA en bij de Kruidvat… je print iets uit op dit papier en dan kan je het op kleding strijken) ik wil zelf bijvoorbeeld voor mijn vriend binnekort een boxer kopen, en dan heel groot op z’n kont ‘I LOVE…’ en dan mijn eigen naam… maarja, goed, dat kan je verder zelf in vullen. (je kan ook doen; I LOVE MY GIRLFRIEND… of: IN BEZIT VAN… en dan je eigen naam)

-Zelf dingen maken… iets schilderen, tekenen, een brief schrijven, een foto van jullie helemaal bewerken en als poster later afdrukken, etc.

-Een foto laten afdrukken vna jezelf of van jullie samen (www.hema.nl) als je op google zoekt vind je heel veel verschillende dingen… puzzels, kussensloop, klok, beker, etc. (Als je een beker doet, is het leuk om deze bijvoorbeeld helemaal te vullen met hartjes snoepjes, die heb je heel goedkoop bij de Xenos)

-als je vriend van de sieraden is; een ring/armband/ketting/horloge kopen en daar iets in laten graferen.

-Je kan natuurlijk ook iets kopen wat hij al heel lang wou hebben, en dan iets kleins erbij doen wat het wel persoonlijk maakt. Bijvoorbeeld een foto uitprinten op dik papier, en er een kaart van maken, lieve dingen op schrijven.

-Maak zelf een CD… met bijvoorbeeld nummers waar hij van houd… (Toen mijn vriend jarig was, hadden wij nog niet zo heel lang wat… maar wel een tijdje, en de sex zat er zeg maar aan te komen… dus hij kwam de nacht van zijn verjaardag naar mij toe, en ik had op die CD allemaal Sex nummers gezet :’) en dan het eerste nummer was Jeremih - Birthday sex. wat dus vrij toepasselijk was.) Ik zal binnekort wel even een lijst hier neer zetten met allemaal goede sexnummers, voor de liefhebbers.

Verrasing!:
-Koop nieuwe, bijzonder lingerie, zorg dat hij naar jouw huis komt (het liefst als je alleen thuis bent, natuurlijk) sms hem van te voor: ik ga nog even snel douchen, ik laat de deur wel open. (of; sleutel ligt onder een steen, bijvoorbeeld) En zorg ervoor dat als hij in jouw kamer komt, jij alleen nog dat setje aan hebt, (of een mini jurkje nog erover heen ofzo, en als je helemaal overthetop wil gaan, een paar sexy hakke eronder…)… doe kaarsen aan op je kamer, sexy muziekje op… en hoppppaaaa.

Dingen om te geven met kerst:

Schrijf briefjes met lieve zinnetjes, of dingen die je leuk aan hem vind, en stop deze in een kerstmuts/kerstsok.

-Koop een minikerstboompje, koop een aantal kerstballen, en schrijf op elke kerstbal iets liefs/leuks/geils/grappigs/oprdacht/gecihts/etc.

-Koop een kerstkaart, schrijf daar alleen een datum op, en dat hij dan op die avond naar jouw huis moet komen voor een speciale kerst-supriseeee… (zorg dan dat je zeker weet dat hij die avond vrij heeft, en dat jouw ouders niet thuis zijn.) Koop een rood lingeriesetje of een klein rood jurkje (kan heel goedkoop, zeemand, wibra, etc.) en koop van die glitter kerstversiering, en van die witten wol/watten achtige slierten, en maak deze vast aan je lingerie setje, koop ook een kerstmuts. Maak je huis/kamer gezellig met kersverlichting en kaarsjes… En dan… verrrrrasss hem op die manier bij de deur, met een fles champagne in je hand.

-Zie het idee hierboven, maar dan als kerstengel. Koop witte lingerie, of een wit klein jurkje, koop zilveren glitter kerstversiering slingers en hang die om je nek. (als je het helemaal mooi wil afmaken koop je natuurlijk ook vleugeltjes, intertoys/zeemand/etc) koop allerlei goedkope glitter makeup, en smeer je zelf helemaal onder met glittertjes, witte oogschaduw, lichtroze lipgloss, glitterhaarband (Hema) enzovoort…

-Koop een heel pak kerstkaarten en schrijf op elke kaart iets anders leuks. Of schrijf 1 verhaaltje of gedicht over jullie, hou geweldig hij is, etc. en schrijf op elke kerstkaart 1 woord.

-Maak een sexy foto van jezelf en photoshop hier een leuke kerstkaart van.

-Koop kaartjes voor de schaatsbaan, ijsshows, winterefteling, kleed je warm aan en ga een boswandeling maken.

Voor een vriendin/vriend met liefdes verdriet:

Een voodoo pop/ dartboard zelf maken:
Koop of maak een knuffel popje. Koop ook een doosje vol met spelden. Of koop/maak een dartboard met dartpijltjes.
Verf in het midden:
EX, of de naam van de ex.

schrijf/verf er vervolgens allemaal teksten op zoals:
Ik hoop dat je nooit meer goede sex hebt.
Ik hoop dat je dood gaat binnen 2 weken.
Ik wens je een SOA toe.
Ik hoop dat je nieuwe vriendin lelijk wordt.
etc. etc.

Maak een CD met allemaal nummers waardoor ze zich beter voelt als vrijgezel…

Cadeautjes o.i.d. om je sex leven een beetje spannend te maken/houden:

Sex-spel.
Ik heb zelf voor lover laatst een kaarspel gekocht, op elke kaart stond een ander standje. (wij gingen dan bijvoorbeeld pesten, en het standje dat als laatste werd opgelegd, gingen we dan proberen) Nou kan je het kopen maar ook goed zelfverzinnen. Gewoon op google aantal standjes zoeken, en dan : 1= 69, 2= doggy, 3=… etc.

Je kan ook doen: rode kaart als laatste (harten/ruiten) = hij doet iets bij jou, zwarte kaart als laatste (schoppen/klaver)= jij doet iets bij hem. Of gewoon: de winnaar krijgt iets van de ander.
En dan kan je ook nog dingen koppelen aan de cijfers, bijvoorbeeld:
1&2&3 = massage,
4&5&6= handwerk
7&8&9= mondwerk,
10/Aas=Sex in favo standje
Boer/koning/vrouw=de winnaar mag zelf kiezen.

Sex-tijd afspreken.
Spreek met elkaar af om geen sex te hebben voor een bepaalde tijd. Als je elkaar de hele dag ziet, spreek dan af om (bijvoorbeeld) pas om 00:00 sex te mogen hebben. Hierdoor blijft ‘sex’ toch continu in je gedachten waardoor je automatisch zin krijgt, het is ook leuk om elkaar de heledag te pesten, met kusjes, bewegingen, omkleden, dingen en zijn oorfluisteren, etc.

Sex-doos.
Een doos vol met sex-cadeautjes, hier een paar ideeen:
-Eetbare verf (of vloeibare chocola)
-Lingerie van snoep
-Glijmiddel (Durex heeft glijmiddel met ‘extra’s’ zoals tintelingen/warm worden.
-Bus Slagroom.
-Handboeien
-Blinddoek
-Sexspeeltjes
-Een boekje over sex (standjes bijvoorbeeld)
-Sex-dobbelstenen
-Zelf tegoed bonnen maken (tegoed voor 1 keer pijpen o.i.d)
-Pornofilm
-Massageolie
-etc, etc, etc…

Sex nummers, voor een sex-CD:

SEX NUMMERS:

 1. Beyonce - Speechless.

 2. Neyo - Say it.

 3. Robin thicke - Teach you a lesson.

 4. Boyz 2 men - I’ll make love to you.

 5. Chris brown - Take you down.

 6. Usher - Trading places.

 7. Ciara - Supernatural.

 8. The Dream - Falsetto.

 9. J holliday - Suffocate.

 10. Jagged Edge - Can’t get right.

 11. Usher Ft. Guinewine - Seduction.

 12. Jeremiah ft. Fabolous - Birthday sex.

 13. Akon ft. Keith Sweat - Someone.

 14. Robin Thicke - Lost without you.

 15. Marques Houston - Sex with you.

 16. Marques Houston - Naked.

 17. Pretty ricky - Up and down.

 18. Pretty ricky - Get you right.

 19. R kelly - Ignition.

 20. Trey Songz - No clothes on.

 21. Neyo - Mirror.

 22. Usher - Can you handle it.

 23. Sean Garret - Grippin on the bed.

 24. Drake - Best I ever had.

 25. Pleasure P - Boyfriend number 2.

 26. T-pain ft. Ray lavender - Put it down.

 27. Ray lavender - All I want is her.

 28. Ray lavender - Say yes.

 29. Keri Hilson - Make love.

 30. Trey Songz - Make love tonight.

 31. Aaliyah - Can I come over.

 32. Avant - Making good love.

 33. Genuine - When we make love.

 34. Silk - Freak me.

 35. Silk - Let’s make love.

 36. T-pain - Time to make love.

 37. R Kelly - Sex me.

 38. Robin Thick - The sweetest love.

 39. Joe - The love Scene.

 40. R kelly - Skin.

 41. Usher - This Aint’s Sex

 42. Trey Songz ft Drak - Invented Sex.

 43. Pleasure P - Let Me

 44. Plies - Miss Pretty Pussy

 45. J Holiday - It’s yours

 46. Avant - Making good love.

 47. Lloyd - Have my baby

 48. Sammie - Love/Hate Sex (cover)

 49. Tyrese - Signs of love Makin’

 50. Drake ft Lloyd - A Night Off

 51. Lloyd - Party Girl

 52. Pleasure P - Under

 53. R kelly ft Ciara - Orgasm

 54. Ray Lavender ft. Tank - Ya body

 55. Sammie - Wetter (remix)

 56. Trey Songz ft Sammie - Bedroom G

 57. Ciara - Like A Surgeon

 58. J Holiday - Make that Sound.

 59. Baby Face & Des’ree - Fire

 60. Mario - Lay in my Bed.


Ik hoop dat jullie er wat aan hebben! :’)

Ah hier heb ik echt heel veel aan, aangezien mijn vriendje binnenkort jarig en ik weet gewoon nog niet zo goed wat! :cold_sweat:

Alleen maar r’n’b?

@Epistaxis, ja, sorry, dat zijn voor mij echt ‘sex nummers’ :’) Ik moet zeggen dan ik niet veel ‘sexnummers’ ken van andere genres, maar als je die wel kent, moet je die zeker posten, zullen vast een hoop mensen blij mee zijn.

er zitten een paar rare dingen tussen maar t zijn opzich wel leuke ideeen enzo, heb je dit zelf allemaal verzonnen?

‘ik wens je een soa toe’? vriendelijk…

Wow. Allemaal zelf uitgeschreven? Ziet er uit als een boel werk :’)

maar ik heb er (nog) niets aan helaas :’)

Nee, niet vriendelijk. Maar als mijn vriend bijvoorbeeld vreemdgaat, mag hij van mij best een SOA oplopen.

achzooo… ._.

hier, een seksdoos, speciaal voor jou!

Ik denk dat een boel vriendjes dat leuker vinden om te krijgen dan een luchtje, ja :wink:

Oeeeeh leuk lijstje! Ik wil met mijn vriend gaan picknicken alleen hij wil het niet. Reden: “ik houd daar niet van” o__o ?!? Hoe kun je zoiets een reden noemen grr. en hoe kan ik hem overhalen hahaha

Hier is toch al een topic over?

Hhahaha geweldig!

dit is echt heeeel erg handig, bedankt!

Hmmm haha misschien moet je het dan anders noemen… Is er niet iets wat hij heel erg lekker vind? Speciaal broodje ofzo? Dan zeg je, ‘Kom, ik heb ‘dit’ voor je gemaakt, zullen we het lekker buiten in de zon gaan eten? :’) Je hoeft het beestje niet altijd bij de naam te noemen.

Oh dat wist ik niet! Maar als dat zo is zitten hier vast wel dingen tussen die daar nog niet in stonden… hoop ik :’)

Er staan best leuke dingen in! Ik denk dat ik met mijn vriendje maar eens 's nachts naar buiten sluip om in het gras te liggen en de sterren te bekijken!
Gelukkig houdt hij ook van dat soort dingen :grinning: (sterren kijken, picknicken, ect)

JA, leuk als je een boyfriend hebt die ook de niet-standaard dingen kan waarderen.

Ik wou er nog wel even aan toevoegen dat je natuurlijk niet alle dingen te letterlijk moet nemen, sommige stukjes zijn geschreven met een kleine knipoog. Even ter aanleiding van de zwaar serieuze reacties van sommige :’) hehe…