Theo James (Divergent)

Volgens mij is er nog geen topic over Theo James, dus bij deze!

http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2014/03/theojames_seduce.gif

Theo is 29 en speelt de Four in de film Divergent. Hiervoor heeft hij geacteerd in een aantal andere dingen waaronder de CBS serie ‘Golden Boy’. Ook heeft hij een band, die momenteel inactief is. Deze band heet Shere Khan. Twee van hun nummers zijn te vinden op youtube en zeker het kijken/luisteren waard (http://www.youtube.com/watch?v=3cb_St2-7UE en http://www.youtube.com/watch?v=Byk_RjnorLc)

Wat vinden jullie van deze acteur? Ik vind hem echt geweldig. Vooral zijn slechte humor ben ik van fan haha. Hij maakt in ieder interview wel een slechte grap.

Ik vind dat Shailene en Theo echt zo’n leuk koppel zouden zijn. Ze lijken zo mooi op foto’s en flirten ook altijd in interviews. Theo zegt super vaak dat hij haar voor heeft gesteld om de ‘kissing scene’ nog even te oefenen hahaha.

echt een lieverd is 't

die lippen ik geef over

Ik vind hem echt geweldig.

in de film speelde die ook echt goed maar ik had nog nooit vvan hem gehoord hhau

Eigenlijk vind ik hem veel te lief om Tobias te spelen.

Ik kan echt niet stoppen met het luisteren naar die twee nummers die ik in de beginpost heb gezet. Hij kan echt super goed zingen! En heel leuk awkward dansen. Ik word er echt zooo vrolijk van (:

Ja, hij is echt super lief. Maar ik vind dat hij desondanks Four wel heel goed neerzet. Ik vond dat hij in de film wel stoer genoeg was zeg maar.

Ik vond zelf van niet, ik miste echt het rauwe randje van Four in de film en dat vond ik wel jammer.

Ik zag tijdens het lezen van Divergent wel steeds iemand anders voor me als Four, dus ik weet nog niet echt want ik van Theo als Four moet vinden. Ik moet de film sowieso nog kijken.

ik zit eraan te denken om het boek te bestellen

:upside_down_face: :upside_down_face:

Boek van divergent? Zeker doen! Hele serie is super tof