Thema-feesten

[i]Na vele, vreselijke, slecht georganiseerde verjaardagen. Besloot ik het dit jaar góed te doen. Het is pas over 2 maandjes, maar ik ken mezelf en mijn uitstellen en mijn besluiteloosheid. Nou één ding weet ik al héel lang zeker, het wordt een Thema-feest :'D
Ik heb met m’n moeder en die vriend van d’r afgesproken dat ik zélf alles regel, van het eten tot de gastenlijst en dat ik hun op de dag zelf het huis uit kick zodat zij zich lekker kunnen vermaken in de stad.
Na iets van 4 verjaardagen lang naar de bioscoop te zijn geweest of een spelletjesdag thuis gehouden (Toen was ik nog klein hoor, lees 4/5/6/7/8 dus toen was het leuk) Vorig jaar was weer afgezaagt de bioscoop, het jaar daarvoor weet ik niet meer en go on.
In ieder geval wil ik dit keer gewoon echt een féest.

Mijn verjaardag betekend geen fuck voor me, maar het feit dat ik de mogelijkheid heb om m’n ouders het huis uit te kicken en gewoon met vrienden jezelf lekker te vermaken, maakt het alles toch wel de moeite waard!
Nu zoek ik dus ideeën voor thema’s. Zelf had ik al in mijn hoofd ‘Sprookjes’ en ‘American High School’, maar verder dan dat kom ik niet.
Weten jullie misschien iets? <3[/i]

Misschien Black and White? dus dat alles zwart wit is en dat iedereen zwartwit gekleed moet komen.
Of strand, of Nederland. (dus NL muziek, alles oranje/roodwitblauw)

@Danioottt, Black and White maakt alles zo serieus, ben ik bang. Maar het idee opzicht is goed! Strand lijkt me wel wat, maar Nederland gaat 'm niet worden gezien Nederlandse muziek héel erg word gehaat in mijn vriendenkring. Dat “Strand” zal ik op mijn lijstje zetten van (goede) ideeën., dankje!

Grease. Haha, sorry, ik ben echt verslaafd aan Grease. Of een andere film, zoals Dirty Dancing…=)

Hoe oud word je ?

oh, ik zie aan je naam dat je Turks bent. Misschien iets in die richting?

@Noukertt, Ik word 15
@BumbleSkittle, Mijn turkse afkomst is een beetje donkere geschiedenis, laten we zeggen dat mijn naam het laatste beetje van mijn Turkse kant bezit, ik ben half nederlands en zo ook volledig opgevoed en eigenlijk zie ik er ook gewoon Nederlands uit. Ik probeer juist een beetje uit te buurt te blijven van dat land :3

Ik zou een hippiefeest houden :'D

Ik ook :’)

jaaaaa :grinning:

Of iedereen moet zijn/haar bij Google intypen. Ze moeten verkleed als de eerste afbeelding. Gegarandeerd dikke lol.

Haha, nou ik heb het geprobeerd, en 2 van de genodigden, moeten dan verkleed als pornoster :'D

Misschien als thema Las Vegas ? Met showgirls enzo :’)

:grinning_face_with_smiling_eyes:

Dress Like Your Idol!