The Sims 3

Ik kon er geen topic over vinden, dus ben ik er zelf maar eentje begonnen (:

Hier een korte samenvatting van wat er te verwachten valt:

In De Sims 3 verkennen je unieke Sims een open, bruisende buurt die letterlijk naast de deur ligt! De vrijheid in De Sims 3 zorgt voor ontelbare mogelijkheden. Geniet van de verrassende momenten en lach om de streken die je uithaalt.

Nieuwe, open buurt zonder overgangen - Verken de buurt zonder beperkingen.
Laat je Sims door hun buurt dwalen, een bezoekje brengen aan de buren of de omgeving verkennen. Je Sims kunnen naar het centrum slenteren en rondhangen met vrienden, nieuwe vrienden maken in het park of collega’s tegenkomen op straat. Er kan van alles gebeuren als je Sims op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Nieuwe opties ‘Sim creëren’ - Maak elke Sim die je kunt bedenken
Met het nieuwe, makkelijk te gebruiken ontwerpgereedschap pas je je Sims onbeperkt aan tot je een compleet unieke Sim hebt. Bepaal de lichaamsbouw van je Sims, variërend van dun of dik tot heel gespierd en alles wat daar tussenin zit! Kies hun gelaatstrekken, precieze huidskleur, haar, oogvorm en -kleur, en kies hun kleding en accessoires.

Nieuwe realistische persoonlijkheden - Elke Sim is een uniek persoon met een eigen karakter.
Creëer realistische Sims met verschillende karakters. Kies uit tientallen karaktertrekken en maak grappige combinaties. De karaktertrekken die je kiest (dapper, artistiek, solitair, perfectionistisch, kleptomanisch, romantisch, onhandig, paranoïde en nog veel meer) bepalen het gedrag van je Sims en hoe ze met anderen omgaan. Je Sims kunnen nu boven hun dagelijkse behoeften uitstijgen. Het zijn gecompliceerde individuen met unieke karakters.

Nieuwe onbeperkte aanpasmogelijkheden - Pas alles, maar dan ook echt alles aan.
Bouw je droomhuis of ontwerp je ideale thuis. Pas alles aan, van vloeren tot bloemen, shirts tot sofa’s, behang tot gordijnen. Verander in een handomdraai kleuren en prints, zodat alles naar jouw smaak wordt ingericht. Natuurlijk kun je de buurt van je Sims ook volzetten met kant-en-klare huizen en meubels. Welke Sims gaan wonen in een prachtige villa, een gave vrijgezellenstudio, een droomhuis of een goedkoop bungalowtje?

meer inf. op de officiële site van the sims 3

Hij wordt verwacht in 2009, dus nog eventjes wachten. Ik ga hem zeker weten kopen, wat jullie?

The Sims 3 zal namelijk vanaf 20 februari in de winkel verkrijgbaar zijn en zal op die dag ook digitaal ter download worden aangeboden. Op de dag van de release kunnen we ook de Collector’s Edition verwachten waarin naast de volledige pc-game ook aanvullende merchandise zal zitten.

Zeker downloaden.

weet je hoe vet die is! de eerste dag is die van mii!

ik had eerst 2
maar daar ging mijn computer al dood van.
laat staan 3.

Ik denk dat het nog zeker een millenium duurt voordat dat voor de mac uitkomt.

Koel. Ligt eraan hoe duur. _0-

Ik denk dat ie ongeveer 70-80 euro gaat kosten.

dat is best wel duur xD

Ik heb van 2, glamour, ghm, nachtleven, de gewone sims2 & H&M maar mijn laptop loopt dan elke keer vast enzo en hij word aan de onderkant ook heel erg warm zodat ie ook vastloopt

ik heb al wat previews gezien en hij ziet er zooooooooooooooo vet uit, echt zoooo realistisch :slightly_smiling_face: maarja het is dan natuurlijk best een groot programma… je moet wel in bezit van een goeie pc zijn

HELL YEAH!
zeker weten kopen! :grinning:

lijkt met geweldig! kga hem waarschijnlijk wel kopen =D maare het is niet zeker datie in 2009 uitkomt,… en hij gaat waaschijnlijk 90/95 euri kosten.
en hij ging toch online ofniet?

maar idd is heel ‘groot’ spel dus idd heb je een erg goede computer nodig,… dusjha mijne kan need for speed pro niet eens aan,. xD maar sims 2 wel ^^

hahaha kleptomanisch weetje wat dat is ; een drang om te stelen.
cool

het is toch zo dat als je de sims2 al had en je installeerd de sims3 erbij, dat de sims2 het dan niet meer doet? meer info alsjeblieft, note ff of plaats een berichtje in mijn gastenboek!

Echt klote… Heb ik alle Sims 1, komt de Sims 2, nu heb ik die helemaal, komt Sims 3 -.- hoeveel komen er nog meer? Tot Sims 10? Ze kunnen ook overdrijven hoor, vind het een leuk spel, maar je kunt het ook teveel uitmelken

Ja precies, dat heb ik nu al met al die uitbreidingen. De een is nog maar net uit en ze zijn al weer bezig met een andere uitbreiding.

Ja maar toegegeven; Alleen the sims 1, of alleen the sims 2 is niet echt ‘ontzettend leuk’. Ik heb ze ook allemaal, maar niet van de tweede. K speelde het ook al de helft van mn leven, en als je ziet wat er technisch allemaal is verbeterd, niet normaal.

Ik vind het een best bedrag voor zo’n spel XD. Van the sims 2 was de eerste (eigenlijk de ‘speel’-) cd gebroken, dus heb ik het spel twee keer gekocht x|

wooooow.

mijn computer werd zooo sloom van sims 2
en toen deed ik er ook nog studentenleven bij en toen werd ie echt heeel traag.

en nu heb ik ze allebei weggegeven xDDD

ik vind het wel dat er een beetje teveel uitbreingen komen voor sims 2 want heel je computer gaat ervan naar de klote xD wel leuk natuurlijk steeds meer meubelss maar ik vind dat sims 3 niet teveel is want er komen steeds meer technische mogelijkheden want als je nu terugkijkt naar sims 1 is dat niks vergeleken bij sims 2 en dat zal dalijk ook met 3 zo zijn,… dus kom maar op ^^