The Secret

The Secret

Omdat ik hier nog geen topic over kon vinden besloot ik maar om er zelf een te maken.

Dit topic gaat dus over The Secret , het is eigenlijk een soort van boek waarin dus het geheim staat.
Het geheim? Het geheim is dus het aantrekken van dingen, ( bvb geld, vrienden, goede cijfers, enz) Dit doe je door positief te denken. In het boek zelf staat er natuurlijk meer over.

Ik wilde hier een topic over maken omdat dit geheim het leven van veel mensen heeft veranderd en verbeterd, dus wilde ik the secret met jullie delen =]

Hoe werkt the secret?
Het werkt dus om positief te denken, te denken alsof je het al hebt, je er op te concentreren en het te visualiseren. Zoals bvb te zeggen tegen je zelf : Ik krijg een 10 voor dit proefwerk,
Veel mensen stoppen er gelijk mee als het de eerste keer niet is gelukt, maar je moet het eigenlijk soort van oefenen, en wat heel belangrijk is , is dat je niet zegt van : Ik wil geen onvoldoende. Want door dat geen/niet werkt het andersom, dus zeg je eigenlijk : Ik wil een onvoldoende.

Oke ik heb het een beetje vaag uitgelegd. De rest kan je wel verder online vinden en in het boek. ( Er zijn trouwens 2 boeken. The Secret en The Secret voor jongeren )
Even dit nog =p ,
The Secret is geen bijgeloof. Het is gewoon een bestaand iets.

In dit filmpje zie je er meer over :
http://www.youtube.com/watch?v=c9o9XogfS4U

En dit is de website van the secret : http://thesecret.tv/

Ik heb het boek voor jongeren, maar ik heb hem eigenlijk nooit helemaal uitgelezen. Omdat ik gewoon niet zo een lezer ben denk, maaaar ik merk wel dat het echt waar is! Alleen in het boek stond ook dat je dingen zoals dat je bijvoorbeeld een auto ongeluk krijgt of in een natuur ramp terecht komt ook zelf aantrekt. Dan denk ik wel van wtf! :stuck_out_tongue:

Hier is al een topic over:

http://forum.girlscene.nl…se/list_messages/102945/5