The secret voor jongeren!

Beste meiden,

kent iemand hier het boek the secret voor jongeren of gewoon de secret!
Past iemand dit toe op zijn leven? ben je hem van plan te kopen…? of werkt het bij jou? voor de mensen die nog niet weten wat de secret is:
http://www.youtube.com/watch?v=c9o9XogfS4U
http://www.youtube.com/watch?v=8gXNyMIGnl8
kijk die filmpjes even :wink:, is er nog iemand geintereseerd in dit boek… zeg het even dan note ik je, met wat info! ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! bij mij heeft het echt geholpen!

xx liefs loes

ik ben even weg ik hoor wel of jullie geintereseerd zijn straks note ik iedereen die er in geintereseerd is :slightly_smiling_face:

ik heb het gelezen, het heeft me wel aan het denken gezet hoor! Eigenlijk is het best wel logisch, dus ik geloof er tot een bepaalde mate wel in. (Een vriendje krijgen door te doen dat je al een vriendje hebt? Dat gaat te ver…)

hahaha ja dat gaat wel echt te ver ja ;p maar ik geloof er echt echt echt in dat je hierdoor dingen krijgt die je altijd al wilde :slightly_smiling_face:

hahaha, ja, dat had ik dus een beetje geprobeerd, want we hadden tienertoer (met de trein), zaten we er dus voor 9 uur in en we zaten in een arriva trein. Dus we waren eigenlijk dubbel zwart aan het rijden. Dus ik de hele tijd denken, we komen veilig en met al ons geld aan in Amsterdam de hele tijd door. En we werden dus voor negen uur gecontroleerd, maar die conducteur wist dus blijkbaar niet dat het kaartje voor negen uur niet geldig was. Dus dat was echt wel gaaf op zich.

Is hier niet al een groot topic over?

het spreekt me welaan denk wel dat ik binnekort het boek ga kopen kan je mmiisschien nog wat informatie geven? dat ik weet waar het totaal over gaat hoop het wel. :slightly_smiling_face:

Is een topic over: http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/the-secret-positief-het-leven-staan-102945.80.html
:slightly_smiling_face: