The lying game. (tv-serie)

http://assets.huluim.com/shows/key_art_the_lying_game.jpg

Info:
Van ABC Family en de maker Pretty Little Liars komt binnenkort de nieuwe serie: The Lying Game (en ja net als vele andere series is deze TV serie ook gebaseerd op een boek.).

Het verfilmde boek, geschreven door Sara Shepard zal vanaf 15 augustus 2011 op ABC family uitgezonden worden.
Alexandra Chando speelt de rol van Emma en Sutton. Een Tweeling (ABC heeft er voor gekozen om geen echte tweeling te gebruiken voor de serie, maar net zoals in the Vampire Diaries voor de 2 personen maar 1 persoon (Alexandra) te gebruiken.

Plot: Emma Paxton is opgegroeid in opvangtehuizen en pleeggezinnen. Op een bepaalde nacht toont een stiefbroertje haar een video van een meisje dat wel erg veel op haar lijkt. Ze gaat op onderzoek uit en komt erachter dat een vrou genaamd Sutton Mercer haar tweeling zus is. Beiden gescheiden direct na de geboorte. Emma stuurt hierop een facebook bericht met het bericht. Ontsnappend aan haar pleegmoeder Claurice krijgt ze een bericht dat Sutton dood is en als ze zichzelf niet voordoet als haar ze het volgende slachtoffer is.

Ik heb de pilot gezien en het lijkt me wel een leuke serie. Hebben nog meer mensen de eerste aflevering gezien? En wat vonden jullie ervan?
Kortom, praat hier dus over ‘The lying game’

TRAILER

ABC-site:
http://www.free-tv-video-online.me/internet/the_lying_game/

links om de serie te volgen:
Project-free-tv

Het lijkt me wel een leuke serie , ik ga het wel kijken :slightly_smiling_face:

Ik heb nou de eerste aflevering gekeken en ik denk dat het verhaal wel wat van het boek afwijkt… want in de eerste aflevering is sutton niet overleden en neemt emma alleen haar plaats in omdat ze gevlucht is uit haar pleeggezin en sutton opzoek gaat naar hun biologische moeder… maar ik vind het nu echt al een geweldige serie en ik ga het zeker volgen!!

Lijkt me wel interessant. :3

ik wou het ook kijken maar aan de andere kant, het is dan de 100ste serie die volg en ik ben bang dat ik ze allemaal door elkaar haal $$

Ik ga ook kijken, leuk!

Ik had al een bericht over deze serie gepost in een ander topic, die kopieer ik ff :3

Was eigenlijk best wel leuk de eerste episode. Ik vind de vriendinnen van Emma/Sutton alleen best oud lijken ;o vooral die ene met dat zwarte haar. En ik weet even niet hoe die heet,maar ‘the real boyfriend’ van Sutton is best wel een cutie hihi. Sutton/Emma vind ik eigenlijk best wel iets weg hebben van Nina Dobrev, ze kon zo haar jongere zusje zijn vooral toen ze een staartje in had tijdens dat tennisgedoe!

Ik ga het denk ik wel volgen!

Oh ik ga het denk ik zeker volgen ! Morgen maar ff pilot kijken :slightly_smiling_face:

Haha agree! ik vind haar ook best lijken op Nina Dobrev! Ik vind trouwens Suttons ‘fake’ boyfriend echt een eikel. Haar echte vriendje vind ik inderdaad ook een cutie hihi.

Ik heb de eerste aflevering vandaag gekeken, lijkt me een heel leuke serie :slightly_smiling_face:

Ik vond de eerste aflevering leuk, ben benieuwd hoe het verder gaat! (:

Ik ga het denk ik ook kijken wanneer pll afgelopen is, dan kan ik ik zo een rits afleveringen achter mekaar zien hopelijk (=

vind t heel leuk!!

Die actrice zou trouwens de rol spelen van Elena maar omdat Matt eral in speelt wilde ze haar niet meer als die rol hebben omdat ze al een keer same hadden gespeeld in ATWT

Huh omdat zij en Matt samen in een andere serie hebben gespeeld mocht ze niet als Elena ? Eigenlijk wel beter, want ik vind Nina Dobrev beter acteren ;p

Ik heb de eerste episode ook gekeken op videobb,
superleuk!

Ik ga episode 2 kijken ben benieuwd

ik heb net de eerste aflevering gekeken. Ik vind het best een leuke serie!