"the love of my life"

hey meiden,
ik heb een relatie gehad van een jaar met een hele lieve jongen die alles voor me deed, ik was zij prinsesje. we deden alles samen, we zijn twee weken geleden nog samen naar gran canaria geweest. en kort daarna zei hij dat hij twijfelde tussen ons of hij nog door wou gaan. ik was er kappot van, ik heb alleen maar gehuild. maar ik had altijd nog hoop. toen gisteren zei hij dat hij een beslissing had gemaakt. en dat hij geen toekomst meer zag met mij …
terwijl hij een maand geleden nog over kindjes en trouwen praatte. ik snap er niks meer van. zo uit het niets.
maar ik hou ongelofelijk veel van hem en zou alles voor hem over hebben. hij wil nog vrienden blijven enzo, en samen sporten (wat we elke dag deden) maar ik wil nog verder met hem …
aan de andere kant denk ik van, wat moet ik met zo’n persoon ? de ene dag zei die dat ik de liefde van zijn leven was, dat hij met me wou trouwen dat hij zich geen leven zonder mij kon voorstellen. en nu opeens dit ?

wat moet ik nou …

Probeer verder te gaan zonder hem hoe moeilijk dat ook is. Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij geen toekomst met jou ziet.

Zorg voor afleiding zodat je niet constant aan hem of de situatie denkt en focus je op iets anders: school, werk of andere sociale contacten.

Of je vrienden wilt blijven is geheel aan jou natuurlijk. Het is dan misschien wel moeilijk voor jou omdat jij nog zulke sterke gevoelens hebt voor hem.

Ik zou even een poosje afstand nemen van hem, zodat je tijd hebt om er een beetje overheen te komen. Vriendschap kan je maar moeilijk in stand houden als jij nog steeds meer voor hem voelt.
En verder, soms is het gevoel opeens weg. Dat is rot, maar als hij niet verder wil houdt het op. Veel afleiding zoeken, leuke dingen doen met vriendinnen en even afstand nemen van hem is het beste wat je kan doen! :slightly_smiling_face:

jullie hebben gelijk, dankjewel meiden!