The day i met ana (A anorexic story)

Dit is mijn nieuwe verhaal…
Ik zelf weet hoe het is om Pro-ana te zijn…,dus sommige stukjes zijn waargebeurd of eigen ervaring.

Het was een koude nacht,de wegen waren bedekt met een witte laken van sneeuw,in de kleine stad Roseburg was het stil.Het vriesde en iedereen zat binnen voor de tv,of voor de kachel. In de buurt Meilaan 3403 stond een huis tussen al de anderen huizen,waar warme licht en zachtte geluiden vandaan kwamen. Het huisje waar daar felverlicht was,die voor andere misschien een knus huis zouden zijn. Maar niks was waar. Daar in dat huisje,zat Camelin,ze stond voor de spiegel in haar badkamer,ze had net gewogen…,en ze haatte de getallen die ze net had zien staan. Ze keek naar haar lichaam,en ze kon wel huilen. Ze wende haar blik,en liep de badkamer uit,de trap af…,de woonkamer in.
Ze liet zich op de bank vallen,en zuchtte.
Camelin was een vrolijk meisje in iedereens ogen,en had genoeg vriendinnen,ze werd soms gepest,en leide een gewone leven in iedereens ogen. Zelfs de dichtste,en beste vriendin. Wist niet dat ze soms zichzelf haatte.
Camelin was alleen thuis,en keek een moment buiten naar de sneeuw die op de andere laagjes sneeuw vielen.
Ze bleef even lang staren,net toen ze de andere kant op wilde kijken,zag ze een witte verschijning langs de grootte raam in de woonkamer voorbij glijden,haar ogen sperde open. En lichtelijk geschrokken stond ze op, de verschijning gleed weer voor de raam. Camelin voelde haar hart snel in haar borstkast tekeer gaan.
De verschijning stopte,en ze zag een meisje voor de raam staan. Haar gezicht was wit,maar egaal,haar junkbeenderen waren duidelijk te zien,het meisje was mager…,haar jurk gleed luchtjes over haar dunne benen,haar heup was smal,haar buik dun…,haar dunne handen raakte de raam aan,en ze lachte. Haar lange haren gleden over haar schouders en gezicht,de sneeuw viel geluidloos op haar haren,en Camelin keek haar ogen uit,deze meisje was prachtig. Haar ogen waren fel blauw,wat bijna wit leek, het meisje stopte met lachen,en liet haar handen van het koude glas los,en ze liep weg van het raam.
Camelin meende te zien,dat ze geen enkele voetafdruk in de sneeuw achterliet.
En ze bewonderde die meisje…,ze was gewelledig.
De manier ze bewoog…,priecies onder controle.
Alsof ze elk spier in haar lichaam onder controle had.
Elk beweging.
Ze was ongelofelijk dun,maar ongelofelijk mooi.
Camelin rende naar de grote raam toe,en keek haastig naar buiten.
Maaar ze was weg…,camelin keek naar de sneeuw waar ze net had gestaan,en ze had gelijk!
Geen enkele voetafdruk.
Opeens hoorde ze een zachte stem in haar hoofd.
`Ana…Noem mij Ana”

verder?

Ben benieuwd!

Let wel op je spelling :wink:

hahah bedankt

en jah zal er extra op letten :slightly_smiling_face:

Nee. Ik bedoel vriesde?
En dit:

Daar in dat huisje zat Camelin, ze stond voor de spiegel in haar badkamer. Ze had zich net gewogen en ze haatte de getallen die ze net had zien staan. Ze keek naar haar lichaam en ze kon wel huilen. Ze wende haar blik af en liep de badkamer uit, de trap af en de woonkamer in.

Daar in dat huisje,zat Camelin,ze stond voor de spiegel in haar badkamer,ze had net gewogen…,en ze haatte de getallen die ze net had zien staan. Ze keek naar haar lichaam,en ze kon wel huilen. Ze wende haar blik,en liep de badkamer uit,de trap af…,de woonkamer in.
Heb dat stukje even verbeterd.

Na komma’s komt er een spatie. Ik kon het écht niet lezen, ik ergerde me echt dood aan die lack aan spaties.

ja ben benieuwd!

ah sorry voor de fouten :cold_sweat:

er staan echt heel veel spellings- en grammaticafouten in. Dat is erg jammer

het vroor xD

En ze bewonderde die meisje…,ze was gewelledig.

dat klopt ook niet.

ze bewonderde ‘‘het’’ meisje. ze was geweldig .

Probeer het anders eerst in word te schrijven, want je maakt echt zoveel fouten dat het gewoon irritant wordt. =)
In je titel zitten al 2 (evt. 3) fouten.

Verder ? …

Het was een koude nacht, de wegen waren bedekt met een witte laken van sneeuw, in de kleine stad Roosenburg was het stil. Het vroor en iedereen zat binnen voor de tv, of voor de kachel. In de buurt Milaan 3403 stond een huis tussen al de anderen huizen, waar warme licht en zachte geluiden vandaan kwamen. Het huisje waar daar fel verlicht was, die voor andere misschien een knus huis zouden zijn. Maar niks was waar. Daar in dat huisje, zat Camelin,ze stond voor de spiegel in haar badkamer, ze had net gewogen, en ze haatte de getallen die ze net had zien staan. Ze keek naar haar lichaam, en ze kon wel huilen. Ze wende haar blik,en liep de badkamer uit, de trap af, de woonkamer in.
Ze liet zich op de bank vallen, en zuchtte.
Camelin was een vrolijk meisje in de ogen van iedereen, en had genoeg vriendinnen, ze werd soms gepest, en leidde een gewone leven in de ogen van de anderen. Zelfs de dichtste, en beste vriendin. Wist niet dat ze soms zichzelf haatte.
Camelin was alleen thuis, en keek een moment buiten naar de sneeuw die op de andere laagjes sneeuw vielen.
Ze bleef even lang staren,net toen ze de andere kant op wilde kijken,zag ze een witte verschijning langs de grootte raam in de woonkamer voorbij glijden,haar ogen sperde open. En lichtelijk geschrokken stond ze op, de verschijning gleed weer voor de raam. Camelin voelde haar hart snel in haar borstkast tekeer gaan.
De verschijning stopte, en ze zag een meisje voor de raam staan. Haar gezicht was wit,maar egaal, haar junkbeenderen waren duidelijk te zien, het meisje was mager, haar jurk gleed luchtjes over haar dunne benen, haar heup was smal, haar buik dun, haar dunne handen raakte de raam aan,en ze lachte. Haar lange haren gleden over haar schouders en gezicht, de sneeuw viel geluidloos op haar haren, en Camelin keek haar ogen uit, dit meisje was prachtig. Haar ogen waren fel blauw, wat bijna wit leek, het meisje stopte met lachen, en liet haar handen van het koude glas los, en ze liep weg van het raam.
Camelin meende te zien, dat ze geen enkele voetafdruk in de sneeuw achterliet.
En ze bewonderde het meisje, ze was geweldig.
De manier ze bewoog, precies onder controle.
Alsof ze elk spier in haar lichaam onder controle had.
Elk beweging.
Ze was ongelofelijk dun, maar ongelofelijk mooi.
Camelin rende naar de grote raam toe,en keek haastig naar buiten.
Maar ze was weg, Camelin keek naar de sneeuw waar ze net had gestaan, en ze had gelijk!
Geen enkele voetafdruk.
Opeens hoorde ze een zachte stem in haar hoofd.
`Ana, Noem mij Ana”

ik heb even wat verbeters, als je het niet erg vind:) aan de spelling! voor de rest verder hoor

waarmee had ze gelijk;o?

Camelin meende te zien, dat ze geen enkele voetafdruk in de sneeuw achterliet.

ben benieuwd

Ik ook (:

@SECONDMISTAKE, dankje…
Ik moet beter lezen:blush:

Upjeee xx

– dubbelpost xx