THE BIG PARIS TOPIC!! LA VIE EST BELLE!

Hey lieve Girlscene bezoekers!

Mijn naam is Madeleine en ik ben 21 jaar oud, ik zelf ben al jaren een trouwe Girlscene bezoeker :bowing_man: :bowing_man:
Toen ik 18 was ging ik stage lopen in Parijs en ben ik helemaal verliefd geraakt op deze geweldige stad!!(en natuurlijk de mannen) Een jaar geleden heb ik besloten om naar Parijs te verhuizen. Ik was vastbesloten om een stijlvolle Franse vrouw te worden, met de perfecte Frenchie aan mijn zijde.

Echter, la vie en Parijs komt niet zonder uitdagingen. Momenteel ben ik weer thuis voor een tijdje, en heb ik besloten om een blog te beginnen om mijn Franse avonturen, ervaringen en adviezen met jullie te delen!!

Ook deze forum zou ik hierbij graag willen openen voor verhalen, vragen en alles wat te maken heeft met het Franse leven, Franse mannen, Parijs, leven in Frankrijk! Ik sta open om al jullie vragen te beantwoorden!

Neem een kijkje op mijn nieuwe blog; www.French-overdose.blogspot.nl

Reclame maken voor je blog mag maar in één topic op Girlscene, namelijk http://forum.girlscene.nl/forum/media-film-muziek/post-je-siteblog-topic-lees-eerst-de-beginpost-291473.0.html. Lees wel even de voorwaarden in de beginpost.

Verder is reclame maken niet toegestaan en overtreed je door dit topic ook meerdere andere regels. Lees voordat je gaat posten even dit topic door: http://forum.girlscene.nl/forum/over-girlscene/alles-wat-je-moet-weten-het-forum-ook-voor-vragen-lees-beginpost-248737.0.html. Daar staat veel handige informatie in.