The 100 Days Till Summer Challenge!

Hi ladies!

Dit is het officiële 100 Days Till Summer Challenge-topic! Dit topic is speciaal voor de meiden die mee doen aan de 100 Days Till Summer Challenge, een uitdaging op Girlscene bedacht mij.
Elke week plaats ik een blog op Girlscene waarin ik jullie tips geef over hoe jullie op een gezonde manier je lichaam van top tot teen summer-proof kunnen maken! En hier kunnen jullie praten over de challenge, de workouts, tips en tricks, motivatie en nog veel en veel meer. Deel je ideeën en ervaringen en leer je mede-challengers kennen! Dus wie ben je? Hoe oud ben je? Wat is je doel? Genoeg om te bespreken dus!

De blogs:
Blog 1: http://www.girlscene.nl/blog/3151/de_100_days_till_summer_challenge
Week 0: http://www.girlscene.nl/blog/3328/de_100_days_till_summer_challenge_week_0
Week 1: http://www.girlscene.nl/blog/3429/the_100_days_till_summer_challenge_week_1
Week 2: http://www.girlscene.nl/blog/3558/de_100_days_till_summer_challenge_week_2
Week 3: http://www.girlscene.nl/profiel/695339/blog/3955
Week 4: http://www.girlscene.nl/blog/4197/de_100_days_till_summer_challenge_week_4
Week 5: http://www.girlscene.nl/profiel/695339/blog/4475
Week 6: http://www.girlscene.nl/profiel/695339/blog/4768
Week 7: http://www.girlscene.nl/profiel/695339/blog/5086

En vergeet je niet aan te melden door een mailtje te sturen met je naam, leeftijd, gebruiksernaam en eventueel begin gewicht en lengte naar de100daystillsummerchallenge@hotmail.com!
So have fun! En good luck :slightly_smiling_face:

Leuk! Ik doe mee!
Noem me maar gewoon Freckle en ik ben zeventien lentes jong!
Ik ben niet te dik, maar ik wil gewoon een strakker lijf door wat meer spieren te trainen en mijn vetpercentage te laten zakken!

Ik doe zelf al aan rennen (5km training - 3 keer per week) en ik zit nu op dag 11 van de 30 day shred. Hierna wil ik een maandplanning volgen van blogilates en doorrennen tot de 10 km!

Count me in :slightly_smiling_face:,
mijn naam is laurie, ik ben 16 jaar,
Ik ga elke week naar de sportschool zo’n 2-3 keer en ik ben op dag 4 van de 30 day shred.
Ik ben ook niet dik maar wil een wat strakker lichaam!

Eindelijk!!! Heb er echt zin in.

Mijn naam is Mya, 17 jaar. Probeer 3x in de week naar de sportschool te gaan. Ik ben niet super dik maar gemiddeld. Zal vanmiddag even een foto posten.

Hoop dat het me dit keer wel echt lukt, met jullie hulp.

Me too!
Nou mijn naam is duidelijk, Samantha (wel op z’n engels uitgesproken hihi, I’m british)
Ben 21 jaartjes jong en wil 8-10 kilo afvallen voor de zomer.
Ik ga elke week 2 x naar de sportschool en op maandag avond ga ik een uurtje zwemmen.
Probleem zones: Buik en bovenbenen

I’m in!

Ik zit ookal in het andere topic om gezond af te vallen maar dit is extra motivatie. Mijn naam is Rianna, 15 jaar en mijn doel is om tevreden met mijn lichaam te zijn. Bij welke maten dat ook is. Ik weeg mezelf namelijk niet maar meet me, dat is handiger vind ik zelf.

[size=2]Ik wil ook graag meedoen! Ik heet Rozemarijn, ben 19 jaar en wil graag een strakker lichaam zodat ik me lekkerder voel in m'n bikini in de zomer. Dat wil ik nou al zo lang en het is nooit echt gelukt, dus nu ga ik er echt voor!

[size=2]Let’s do it! (:

I’m in… Heb wel hulp nodig.


http://24.media.tumblr.com/cb16b86e435ecbe8e92ed2499f3e33bc/tumblr_mjjrjoAqZX1s7f5pno1_500.jpg[/img]


Ik doe mee! Ik ben al een paar weken bezig met afvallen en het gaat best goed, maar ik denk dat dit wel gaat helpen! Ik volleybal 1x per week en doe de 30 day shred, maar ik zit pas op dag 3. Ook springtouw ik meestal 10 min tot een kwartiertje per dag!

ik doe mee
ben jana 14 jaar
ik dans 1 keer per week in de les maar thuis doe ik het ook
ik probeer al langer te dieten maar het lukt me nooit ik hoop dat het deze keer lukt

[b][i]Ik doe ook mee ,
ik ben katinka , 19 jaar en tja ik denk dat ik tot nu toe de enige ben dat niet naar de sportschool gaan , maar alles thuis doet , mijn probleemzone’s zijn : mijn buik , billen , bovenbenen .
ik hoop dat dit mij voldoende motiveert , ik zou toch graag op een 52 kg geraken tegen de zomer , dat is dus zo’n 10 kilo dat er af moet :slightly_smiling_face:
aan alle meiden die mee doen alvast veel succes and keep up the good work ! :sob::muscle:
dit is mijn motivatie foto :

http://data.whicdn.com/images/54899928/tumblr_mjdem0Cr9p1s7u2ito1_500_large.jpg

de foto heb ik gevonden bij fitspiration en ondanks mensen er geen goed woord over hadden is dit een goed motivatie voor mij ! nu nog een foto van mezelf maken en dan ben ik volledig gestart :slightly_smiling_face: [/i][/b]

ja ik doe ook wel mee,

ik ben chanel, 14,5 jaar
ik dans 1 of 2x in de week 2 uur en ik ga vanaf volgende week weer elke dag naar school fietsen, uur heen uur terug.
ben niet dik maar ook niet bepaald dun en ik ben stevig gebouwd
ik wil dunner worden en lekker in mijn vel zitten als ik een bikini aan heb.

mijn probleem is dat ik twee operaties aan mijn elleboog heb gehad, en nog in hersteltijd zit van de laatste operatie, ik heb ook een zware narcose gehad. daardoor zit er nog narcose in mijn lijf, waardoor mijn conditie nog aardig laag is en ik heb een blijvende beperking aan mijn elleboog.

maar ik ga het proberen (:

Ik ben Leonie, 21 jaar oud.
Ik sport elke dag, tenzij ik 's avonds moet werken en overdag stage heb, maar verder sport ik elke dag. Overigens ben ik altijd veel aan de wandel binnen de supermarkt waar ik werk, dus daar verdwijnen ook wat calorieen.
Ik ben 1.68, weeg 77,5 op het moment en wil nog circa 7 kilo afvallen.

ik doe ook mee !
ik heet kelsy en ben 16 jaar.
ik ga 2 keer in de week samen met een vriendin hardlopen en 1 keer in de week naar de sportschool , ook doe ik thuis nog wat oefeningen.
mijn probleemzone vind ik zelf mn buik en bovenbenen, ik ben niet te dik ofzo maar ik ben er gewoon niet tevreden mee en wil dat het wat slanker en strakker word.

Count me in! Ik ben Nikki, 17 jaar, en mijn doel is om een strakker lichaam te krijgen en gezonder te worden. Nu rijd ik 1x per week paard en doe ik soms wat buikspier oefeningen. Ook dans ik soms een uurtje als cardio

ik ben danielle 17 jaar.
ik wil graag wat afvallen en zo wie zo een strakke buik krijgen zodat ik me wat zelfverzekerde voel in de zomer.
ik heb ook over een paar weken eindgala en ik hoef niet daarvoor niet in eens zo veel af te vallen want dat lukt toch niet in zo een korte tijd, maar het is nooit erg een beetje.

ik hoop dat iedereen bereikt wat die wil
xx

Ja, ik doe ook mee!
Ik ben Lien, 14 jaar (bijna 15). Ik ben niet echt dik, ik wil gewoon een strakkere buik en mooiere bovenbenen zodat ik me deze zomer goed voel in mijn bikini. Ik deed al mee in een ander topic hier maar door de examens kwam het sporten er niet van :flushed:
Ik ga soms lopen en probeer elke dag de kalender van blogilates te volgen, wat er niet echt van kwam tot nu toe, maar met dat de examens vrijdag gedaan zijn en er bijna vakantie is, ga ik het nu wel volhouden (hoop ik)
Succes iedereen! :slightly_smiling_face:

i’m in too! Ik ben al redelijk wat afgevallen dus met mijn gewicht ben ik wel tevreden, zou nog iets af kunnen maar ik wil vooral een strakker lichaam. Ik wil weer gaan beginnen met hardlopen, touwetjespringen, en spieroefeningen. succes iedereen! :slightly_smiling_face: