tessarocksyou fotografie

hee iedereen! ik ben net begonnen met foto’s maken, dus ik kan het nog niet zo goed… helaas heb ik ook niet zo’n goede fotocamera (m’n telefoon…) dus daar kan ik niks aan doen! tips en kritiek is altijd welkom!;D!

http://i29.tinypic.com/1z671qw.jpg

http://i25.tinypic.com/2ujth1i.jpg

http://i26.tinypic.com/33bmq9s.jpg

http://i32.tinypic.com/2yy30uv.jpg

http://i30.tinypic.com/2u3w4eu.jpg

http://i28.tinypic.com/14j8f2o.jpg

xx

Wow voor foto’s met je telefoon zijn ze echt mooi! O:

Ik zie niet allemaal wat het is maar dat is wel interessant, vind het trouwens knap dat je met je telefoon zulke fotos kunt maken!

zo, goeie telefoon heb je dan! Ik vind ze vet en interessant. Vooral omdat je ze zo dichtbij genomen hebt. Dan zie je niet goed wat het is en dat maakt het weer abstract waardoor de nadruk dan op vorm en kleur komt te liggen. Leuk! Ga door :grinning:
Maar haal please wel dat logotje weg uit de foto’s… dat vind ik ruis en leid zo af…

dankje allebei! ja met een beetje licht, doet ie het af en toe wel goed. dat logo-tje vind ik inderdaad ook altijd irritant xD. maar dat heb ik expres gedaan, omdat je vaak hoort dat mensen de foto’s dan ‘stelen’. hoewel ik betwijfel of dat bij mij gebeurt hoor :stuck_out_tongue_winking_eye:

ja… dat kan ik begrijpen. Naja, ik maak ook geen logotjes in me foto’s hoor. Als iemand het al ‘jat’ zal het wel zijn omdat ze het een mooie foto vinden :wink: En dan laat ik ze dat lekker vinden. hahaha.
( Kijk ook eens bij mij :blush: )

ik vind ze mooi!

Knap dat je met je tel zulke foto’s kunt maken.
Maar toch vind ik de foto’s saai en nietszeggend.

zoek leukere interessantere onderwerpen,
en koop een camera :’)

girlgirl, die foto’s van jou vind ik echt super origineel! en knap ook!

en aan sommige comments heb ik natuurlijk niks aan(stom etc.), je kan beter zeggen wat ik er dan slecht aandoe etc. en tips geven. ik ben ook maar een mens, en ik doe dit zo’n twee dagen, dus het lijkt me dan logisch dat ik dan geen topfotograaf ben ':wink:

Sommige zijn echt mooi… maar andere spreken me niet echt aan…

haahaa, ja je hebt gelijk. ik zal foto’s blijven plaatsen!

hier nog wat foto’s!:

http://i32.tinypic.com/2wdsdmu.jpg

http://i28.tinypic.com/vfw2us.jpg

http://i31.tinypic.com/6iclcw.jpg

sorry voor de grootte!

Ik heb niet veel verstand van fotografie, maar ik vind ze best mooi!
Ik vind ze nog best goed gelukt hoor met je mobiel! :slightly_smiling_face:

wat vinden jullie van deze foto?

http://i27.tinypic.com/289eb95.jpg

ik vind hem wel oke. Ik zou wat proberen de foto wat meer ‘open’ te maken. Wat luchtiger. Misschien kun je er een breedbeeld foto van maken zeg maar. Ik vind hem er aardig spannend uit zien maar hij lijkt te krap, het zit te dicht op elkaar en er mag dan wel wat meer ruimte in zodat hij wat luchtiger wordt. Ik hoop dat je me begrijpt :’)

ik snap precies wat je bedoeld, maar dat kan niet door m’n telefoon, vind het zelf ook heel jammer ;(

oke :slightly_smiling_face: Je kan natuurlijk de foto van verweg nemen en heb daarna op de computer croppen ( gewoon bijsnijden) Maar heb je geen gewone camera? Je kunt ook gewoon wegwerpcamera’s kopen. Doe ik zelf ook wel eens want ik vind die kwaliteit zo leuk! Je weet nooit watj e krijgt en je kunt ze nooit bekijken :grinning: altijd een verassing. Maar dat heeft er allemaal niks mee te maken eigenlijk.

goede tips! die wegwerpcamera vind ik ook een heel leuk idee;)

Ik vind het erg goed voor iemand die nog maar net begonnen is met foto’s maken. Het is ook erg bijzonder dat je zo’n goede foto’s kan maken met je telefoon. Ga zo door!