Te koop: HTC Sensation + Panasonic LUMIX DMC-fz8

Hay dames :slightly_smiling_face:

hierbij bied ik mijn oude telefoon en camera aan om te verkopen!

http://img716.imageshack.us/img716/1403/imag1279.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/7339/imag1281.jpg

Ik bied een supermooi camera aan van het merk Panasonic Lumix. Het gaat om het type DMC fz8. Verschillende standen mogelijk (M, P, S en A) en ook een standaard optie om gewoon direct te kunnen shooten. Ook verschillende scene’s selecteren is mogelijk. Maakt ook prima filmpjes!
De camera heeft 7,2 megapixels en 12x optische zoom, daarnaast ook nog digitale zoom.

Inclusief de originele doos (niet op foto) met alle toebehoren (instructie-boekje, acculader, twee kabels om aan tv en computer te koppelen, mooie opbergtas met afritsbaar vak waarin kabels e.d. zitten, en een 1 GB SD-kaart. Ook zit er een zonnekap bij, zodat je ook in de zon prima foto’s kunt blijven maken. Uiteraard ook met (afneembaar) koord zodat de camera om de nek kan worden gedragen.

De camera is altijd netjes in de tas opgeruimd en ben er altijd heel zuinig mee geweest!

Camera wordt nieuw nog aangeboden voor 239 euro. Voor 150 euro direct verkocht!

http://img821.imageshack.us/img821/6445/p1010677t.jpg

Ook bied ik mijn zo goed als nieuwe HTC Sensation aan. Het toestel is nog geen jaar oud (en bevat dus nog garantie) en op een paar hele kleine beschadigingen na onbeschadigd. Deze zijn echter zo klein dat ze amper opvallen.

Op het scherm zit een speciaal stickertje van ZAGG (standaard stickertjes werken niet op dit scherm, omdat deze aflopende randen heeft). Deze heeft er vanaf dag 1 opgezeten, dus het scherm is gegarandeerd 100% krasvrij.
Naast het speciale stickertje krijgt u er ook een echt leren hoesje van KONKIS bij (grijs), de originele oplader met originele kabel, de doos met oortjes (ongebruikt, nog in verpakking) en de gebruiksaanwijzing en dergelijke.
Toestel werkt prima en nooit problemen mee gehad.

Bieden vanaf 200 euro.

Voor vragen kan je me noten, of mailen als je dat fijner vind: ram00na@hotmail.com

Liefs, Ramona

UP