Té hard

dit is een anoniem acc want ik schaam me zo dood!

ik heb een superlieve vriend, begrijp me niet verkeerd. ik zou hem nooit willen inruilen.
het is alleen zo dat hij mede door mij een bepaald beeld heeft van onze avonden samen. we beginnen altijd gewoon gezellig en romantisch, wat bijna altijd hetzelfde eindigt.
in bed.

het is dus niet dat dat het probleem is, ik hou van de seks maar niet onze manier. voor twee keer in de maand, perfect, maar voor elke week één of twee keer? gaat me toch iets te ver.
we hebben zoveel standjes gedaan en het begint gewoon steeds harder. twee minuten een standje, en ik moet me omdraaien en het is doggy style.
we doen het een kwartier ongeveer en dan is het ook altijd dat ik bek af ben, en dan verwacht hij nog meer. een of andere seksgame voor hem.
dit doe ik soms wel maar soms is het ook gewoon klaar. het is altijd voorspel, ‘de seks’ en dan altijd iets erna voor hem. ik heb gewoon het gevoel dat als we klaar zijn ik 1000 kcal kwijt ben.
herkent iemand dit en wat moet ik doen?
de seks is perfect maar toen ik dit eerder uitlegde dacht hij dat ik helemaal niets meer wou, wat ik wel wil en ik vind dit ook heerlijk om een keer in de maand ofzo te doen maar zovaak wordt me te gek. maar dan is hij gekwetst omdat hij het zo lekker vind…
zo genant!

Oke, ik snap je verhaal niet 100% maar je bedoelt dus dat je bekaf bent na de seks?

lastig zou het niet weten meid. dus zie dit maar als een upje

Je vriend moet ook rekening met jou houden. En als hij niet wil luisteren, dan moet hij er maar achter komen. Ga er gewoon niet op in als het weer eens tijd voor z’n seksgame is!

ja, dat het te hard gaat en dat ik het wil minderen maar hoe…
want het is altijd liefdevol tussen ons en echt altijd leuk maar ik word er zo moe door, het gaat echt heel hard .
en ik wil hem dit zeggen zonder hem te kwetsen en zonder dat hij denkt dat het nooit meer mag.

oh wacht, ik snap het wat beter. je vindt dus dat hij te veel seks met je wilt? ik denk dat de enige oplossing praten is en dan ook echt goed praten. vertel hem dat je gewoon heel erg moe wordt en dat je ook soms andere dingen wilt doen

ja ik wil dat ook maar wat moet ik zeggen? ‘sorry maar je gaat me te hard, kan het wat minder en minder vaak?’
ik wil hem heel graag hij is perfect maar dit is toch jammer. al is het vol liefde, het is té veel.

Geef eens aan tijdens de seks wanneer het er te hard aan toe gaat.
Want nu hou jij je stil en denkt hij dat je het fijn vindt, terwijl jij achteraf het helemaal niet zo fijn vond… misschien is dat de reden waarom hij jou niet goed begrijpt.

^
te intensief bedoelt ze meer.

Je kan er niet meer aan doen dan met hem praten denk ik!

ik heb geen problemen met een paar keer in de week seks xD.
Dus ik snap het probleem ook verder niet echt en herken het ook niet…
Ik zou het tegen hem zeggen

+1

Nee ik had ook nooit een probleem hoor met vaker dan paar keer per week seks XD TMI… maybe.

Maar. Vanille seks alleens geprobeert? Ja ja het bestaat! ( was met spuiten&slikken! ) Dat is rustig lief en liefdevol :stuck_out_tongue: Google it zou ik zeggen :stuck_out_tongue:
Misschien vind ie het wel leuk.
Dan kun je beter volhouden, is minder vermoeiend. Hij kan zijn ‘ei’ kwijt ( om het zo maar te zeggen XD ) en kun je dus vaker seks hebben maar minder vermoeiend

Dat is juist gezond dat je bekaf bent na de seks! Zie het als gratis sport haha.

Nee even serieus, ik snap je probleem niet zo goed. Hoe kan doggy uitputtend zijn voor de vrouw? Dat moet toch wel meevallen? Maar goed, als er problemen zijn moet je het er gewoon met hém over hebben, wij kunnen er niet voor zorgen dat jullie anders seks gaan hebben. Als ik het goed begrijp wil jij meer ‘honingseks’ en hij meer harde seks. Sluit gewoon een ‘compromis’ af.

Hangt er ook maar vanaf wat jij zelf fijn vindt. Als jij van liefdevol houdt moet je 't hem vertellen maar zo te horen is hij daar niet zo van haha…
& Zijn veel meiden die 't bijna elke dag doen dus opziiich… Mja. Verschilt erg, he! Gewoon vertellen, uitleggen.

Je moet met hem praten, seks moet voor jullie beide leuk zijn.

Seks heb je samen, dus je praat er samen over om samen iets te doen waar jullie je samen goed bij voelen.

Als hij zich niet in jouw positie kan verplaatsen zou ik gewoon de seks een paar weken weigeren. Dan komt hij vanzelf wel met zijn staart tussen zijn pootjes bij je terug.

ik doe het zowat elke dag en ik vind het niet te veel… dat ligt eraan per persoon denk? je moet er toch wel over praten, het zou zonde zijn als je het hierdoor straks helemaal niet meer leuk of fijn vindt. je kan het toch duidelijk zeggen dat je misschien wat minder vaak wil, of als jullie het wel doen wat rustiger aan, bijv alleen missionaris zegmaar? zoiets. kweet het ook niet.

UP

misschien is hij iets te erg geinspireerd door porno?

:grinning_face_with_smiling_eyes:

Waarom zeg je het hem niet eerlijk? Jij bent moe na de seks en hebt geen zin in te harde seks, ik zou het gewoon aangeven. Seks heb je met 2 personen, het is niet alleen maar om de jongen te pleasen.