Te grote binnensteschaamlippen

Ik plaatst dit even met een oud account omdat ik me hier wel voor schaam, ook al weet ik dat ik echt niet de enigste ben met dit ‘probleem’.
Mijn binnenste schaamlippen zijn groter dan mijn buitenste schaamlippen, ze steken er echt wel een paar centimeter uit. Toen ik 12 was ben ik hiervoor een keer naar de dokter geweest, aangezien mijn moeder het niet kende en er iets mis was. Deze zei dat ze over een paar jaar wel weer zouden bijtrekken, dat mijn buitenste schaamlippen zouden meegroeien. Niet dus. M’n vagina schoonmaken is ook erg lastig aangezien ze zo groot zijn.
Waarom ik dit topic aanmaakte is, ik ben nu 18 en sindskort wat meer seksueel actief. Alleen doordat mijn binnenste schaamlippen zoveel groter zijn heb ik nooit echt mijn vagina ingang kunnen vinden. Mijn moeder zei laatst dat de ingang onder de binnenste schaamlippen zit, die er dus uitsteken. Nu dacht ik dat ik 'm had gevonden maar ik weet t niet zeker.
Ik heb al van alles opgezocht op internet, maar kom er niet uit. Het plekje dat ik gevonden heb zit zeg maar net onder mijn schaamlippen. Ik weet het alleen niet zeker, maar ik kan niks anders vinden.

Iemand die hier ook last van heeft?

Ik denk nog een keer naar de dokter.

Dat ze groot zijn is vrij normaal, bij veel vrouwen steken ze eruit! Als je de ingang niet kan vinden, zou ik van ‘achter’ beginnen met zoeken want het hoort idd echt onder je binnenste schaamlippen te zitten. Het is verder ook niet echt een duidelijk gat. Als je het op een neutraal moment checkt lijkt het eerder een spleetje dan een gat. Pak er eens een spiegel bij zou ik zeggen. Als het dan nog niet lukt, of je vindt het echt niet fijn, dan kun je idd nog een keer naar de dokter :slightly_smiling_face: