Te grote binnenste schaamlippen

ik ben erg onzeker over mijn binnenste schaamlippen,
ik heb het idee dat ze veel groter dan gemiddeld zijn,
hierdoor durf ik niet verder te gaan met jongens.
ook heb ik er af en toe een beetje last van,
en als ik bijv. een bikini draag zie je het als een lelijke bobbel

is het normaal dat ze zo groot zijn?
en is hier iets aan te doen.

ook ben iik onzeker over mijn borsten,
het tepelhof (dat roze om je tepel) is namelijk altijd bol
ik ben nog vol in ontwikkeling dus is dit een blijvend verschijnsel??

thankss a lott voor de reacties enzoo.

Ten eerste, schaam je er niet voor. Mijn binnenste schaamlippen zijn zo klein dat ze niet opvallen. Iedere vagina is anders, helemaal niets om je voor te schamen. Ditzelfde held voor je tepels. Dit kan inderdaad komen omdat ze nog aan het groeien zijn, ik had namelijk precies hetzelfde! Dus dat komt ook helemaal goed.

Je lichaam is nog in ontwikkeling, dus maak je er nog niet teveel zorgen over.

thankss

Ik had dit ook echt heel erg maakte me ervsuper zorgen over enzo maar je bent neem ik aan ook nog jong en de buitenste schaamlippen.gaan ook nog groeien, dus dan valt dat niet meer zo op, en ik heb me er over heen gezet, mijn vriend heeft het volgnsmy nog nieteens echt opgemerkt, jij zou het ook niet erg vinden als zijn voorhuid iets groter zou zijn dan gemiddeld toxh? Zolang hy maar zijn ding kan doen, maak je geen zorgen sies

dat is kut. :hammer:

Ik had net hetzelfde probleem en ik schaamde me er echt kapot voor.
Ik denk ook wel dat het zal minderen als je ouder wordt.
Maar als je er echt echt echt met zit ,kan je ook nog altijd plastische chirurgie doen.
Maar dat zou ik zelf nooit doen.

www.poezenboek.nl
Kijk daar maar eens naar.

Heb dit eens doorgekeken.
Hebben jullie ook dat de “poezen” die het meest op die van jou lijken in jouw ogen het “mooist” zijn?
Of heb alleen ik dat?

Maar inderdaad. Iedereen is anders! Je hoeft je nergens voor te schamen!

Meid, bijna iedere vrouw heeft grotere schaamlippen. Pas als ze gaan bloeden als je op de fiets zit of iets dergelijks, zijn ze echt groter dan gemiddeld.
Wees ook niet bang om verder te gaan met jongens. Jongens zijn zo opgewonden als je met hen verder gaat, dat het het in feite geen bal kan schelen hoe je er daar verder uitziet. De meesten zijn in feite zo opgewonden/blij dat ze ‘iets mogen doen’ dat het ze niet eens zou kunnen schelen als ze knalgeel waren daar beneden.
De enige reden die ik ooit gehoord heb dat jongens stopten bij het zien van de vagina, is als die heel erg behaard was. Nog nooit heb ik gehoord van een jongen die zei: nee, tot hier en niet verder, jouw binnenste schaamlippen zijn me te groot.
Ik heb het ooit eens nagevraagd bij vrienden. De meesten reageerden met iets als: ‘volgens mij zou ik het niet eens zien, dus ik snap niet dat meiden zich daar druk om kunnen maken’.

ja, maar dat is omdat ik weet dat ik een vrij normale ‘poes’ heb. :’)

Als je echt te onzeker wordt, ga dan eens naar de dokter. Misschien kan hij je probleem (als die er is) oplossen.

heb ik ook, ik was echt vastberaden om plastische chirurgie te ondergaan. Toen ik een vriendje kreeg kreeg ik er nogmeer (mentale) last van zegmaar… maar toen hebik het tegen hem verteld en hij zei dat het echt niks uitmaakte… dat heeft mijn gedachten erover toch veranderd. Als ik er later echt nog last van heb kan ik het altijd nog laten corrigeren :slightly_smiling_face:

Als ze zo groot zijn dat ze uit je broek hangen (beetje overdreven, ik bedoel natuurlijk gewoon "dat je er last van hebt) dan is het abnormaal.
Wat je in porno en de playboy ziet is allemaal opgefluft en veranderd om het wat mooier te maken. Daar is niks echts aan. Google maar eens, dan zul je zien dat wat jij hebt heel normaal is.
Wees niet zo onzeker :slightly_smiling_face: .

Operatie :slightly_smiling_face:

Dat kan het ook zijn. haha.

ik zat er eerst ook ontzettend mee… todat ik veder ging met een jongen, hij merkte het niet eens, dus ik dacht van achja wat maakt het uit, ben vast niet de enige, en niet iedereen heeft perfect lichaam…

Beetje offtopic, maar toen ik je plaatje zag dacht ik heel even dat je GewoonIkke was.

.