tanden laten bleken

Hoi meiden!

Ik overweeg serieus om mijn tanden te laten bleken. vooral mijn onderste tanden vind ik veel te gelig. zijn er hier meiden die het hebben laten doen? en dan bedoel ik gewoon bij de tandarts. viel zo’n behandeling mee? hoeveel hebben jullie betaald? en als je het bv vorig jaar liet doen, merk je dat het resutaat minder is geworden of blijft het mooi wit? natuurlijk mag je ook antwoorden als iemand die je kent het heeft laten doen :wink: ik ben vooral geïnteresseerd in prijs en of het resultaat lang blijft!

Mijn tante heeft het laten doen, het ziet er wel heel mooi uit. Het is niet súper wit maar dat wou ze ook niet. Ze heeft het nu een jaar denk ik, en naar mijn mening zie ik geen verschil. Van de prijs weet ik niks.

Neuh, idk. Heb van mezelf vrij witte tanden en gebruik ook whitening tandpasta (:

Hoi, las gisteren een stuk over tanden bleken op de site van Miss Lipgloss (ofzo).
Ze had het bij een bedrijf laten doen die daar gespecialiseerd in is:
http://www.thewhitesmilecompany.nl/
Heb er zelf geen ervaring mee.

jah maar daar las ik al in de comments dat mensen die het daar hadden laten doen na enkele maanden al terug hun oude kleur had. ik woon ook in België dus ik denk niet dat we zo’n centrum hebben.

hmm je moet ook geen koffie drinken en er bij gaan roken voglensmij?
miss doen die mensen dat veel? haha, weetniet maar mijn moeder heeft gewoon zo’n ding in dr mond in de nacht dat na haar tanden is gevormd met gel erin en het is echt mooi witter!

Mijn moeder is tandartsassistente en of het lang wit blijft ligt er bijvoorbeeld aan wat je eet en drinkt. Vooral eten en dranken als koffie enzo kleuren je tanden weer geel. En bij sommige mensen gebeurt dat ook eerder dan bij anderen. Sommigen krijgen na een half jaar al weer gelere tanden en anderen pas na 5 jaar.

Gele tanden schijnen sterker te zijn dan witte. :wink:

had ik ook gehoord ja.

/

Jaah ik wil het inderdaad ook wel laten doen…

Het kost meestal rond de 150 euro ofzoo…
En resultaat vind ik altijd erg mooi

En gelukkig rook ik niet en drink ik geen koffie en wijn (A)

ik wil het misschien ook wel.
maar geen idee waar.

ik zou het niet doen!

Je hebt dan namelijk meer kans om sneller gaatjes te krijgen (aangezien je tanden zeg maar een ‘behandeling’ krijgen) doordat je tanden ‘beschadigd’ zijn… Als je steeds opnieuw gaat bleken maak je die kans op gaatjes super groot!

En tsja… wat wil je liever? Voor zover mogelijk je hele leve met je eigen tanden rondlopen of op je 50e een kunstgebit ofzo?

hmmm, ja ik weet niet of dat helemaal waar is. Ikzelf heb namelijk witte tanden, maar nog nooit een gaatje of iets dergelijks gehad.

Dit gaat heel ijdel klinken maar liever op mijn 50 een wit kunstgebit dan mijn eigen gele tanden :’) ik ben heel onzeker over mijn tanden (niet dat ze kanariegeel zijn maar ik stoor me er gigantisch aan). maar toch bedankt voor de waarschuwing.

nee ik gebruik prodent, daar worden mijn tanden wit van =]

als ik jou was zou ik eventjes bellen/mailtje of langsgaan bij je tandarts of mondhiegeniëste ofzo ik weetniet misschien is er in de buurt bij jou of in je omgeving ook een speciale zaak voor tanden laten bleken! die weten er alles van, het beste is om even langs te gaan maar als het te ver is kan je wel een mailtje sturen?

misschien is deze site ook handig om even op te kijken; http://www.uwtandenbleken.nl/