Tanden Bleachen, waar?

Hallo!

Ik wil dus mijn tanden laten bleachen, maar wààr?
Ik heb op beautygloss een artikel gelezen, waar ze haar tanden heeft gebleekt bij WIT (zie: http://www.beautygloss.nl/2010/08/18/tanden-bleken-bij-wit/)
En een tijdje geleden heb ik ook een artikel gelezen hier op girlscene en op misslipgloss, waar ze bij The White Smile Company zijn geweest. (zie: http://www.misslipgloss.n…-the-white-smile-company/ en het artikel op GS vind ik niet)

Hoe dan ook, bij WIT kost het +/- 350¤, en is het ongeveer 25km van mn thuis en bij The White Smile Company kost het +/- 150 of 250¤ (hangt af vd behandeling) maar is het 120km van bij mij thuis.
Nu vraag ik me af waar ik zou gaan? Is het dat waard om 120km te rijden en dan minder te betalen of niet…

Bij wit zóú het minder schadelijk voor je tanden zijn, maar ja dat weet ik dus niet zeker.
Links:
http://www.wit.nl/tanden/tandensite.nsf/Page/Start.htm
http://www.thewhitesmilecompany.nl/

oei dat is lastig!
ik wil het zo graag doen, en toen ik werk had had ik ook besloten dat ik het zeker ging doen, maar nu heb ik geen werk meer en kan ik het niet betalen >.<

edit: 125 km is wel hee ver he, hoe lang zou je daar op rijden?
maarja het scheelt wel heel veel.

ik heb geen ervaring met tanden bleken dus weet niet of het zoveel beter is bij WIT dan bij the white smile company. Ik weet wel dat die 100 km verschil niet zoveel benzine kost als die 200 euro prijsverschil haha, en 125 km doe je anderhalf uur over ong dus is ook nog wel te doen toch.

Ik zou gewoon de reiskosten optellen, en dan kijken wat goedkoper is.

Ik weet niet waar je woont en ik weet niet hoe geel je tanden zijn maar bij zo’n bedrijf in Breda kost een ‘Light’ behandeling maar 95 euro en een ‘Medium’ iets tussen… 150-200 euro. Best goedkoop, toch? En het is een betrouwbare behandeling want een vriendin van me is daar geweest en het resultaat mag er zeker zijn.
Maar ik weet ook niet of je jezelf per se bij die bedrijven wat je zelf aangeeft wil laten behandelen.

KAK dubbel

wow, ik wist niet dat dat zoveel kostte!

Hey! Dank je voor de tip
Maar Breda is 150km van bij mij thuis, en dat is toch wat te ver.
Bij The White Smile Company kost een behandeling 150¤ maar ik heb reviews gelezen dat het resultaat vaak tegenviel omdat het zo een “light” behandeling is. En dan de ‘vip’ zou een 250 kosten