Tandarts probleem

Oke ik voel me best dom dat ik dit hier plaats, maar ik vind het wel een probleem. Ik kijk altijd zo erg op tegen de tandarts, ja iedereen maar ik echt heel erg. Nou moet ik er morgen heen voor allemaal dingen, en ik voel me daar altijd zo nerveus voor. Wat kan ik hieraan doen?

eem kalmerings pilletje? nee ik weet het niet ik ben er zelf bang voor ik haar boren…

-

Dat kan je best zeggen tegen de tandarts.
Dan kan 'ie er rekening mee houden?
En voorderest;gewoon gaan.
Denk wat wil ik liever,een kwartiertje in die tandartsenstoel of voor altijd rotte tanden x]
Zo moet je denken,dan ga je wel.
Succes !

Ja ik weet het, maar ik vind het erg vervelend om zo lang met mn mond open te liggen haha. Ik heb echt een behandeling van 25 minuten…

Vertel het anders eerst aan hem, zodat hij een beetje rekening met je houdt. En verder moet je gewoon gaan, beter een mooi gebit en af en toe bij de tandarts dan een lelijk gebit.

Haha jullie hebben gelijk, binnen een half uur ben ik er weer weg!

Ja, als je het vertelt mag je misschien een paar keer je mond dicht doen?

Jaa vroeger mocht ik altijd mn hand opsteken als ik ff mn mond dicht wou :stuck_out_tongue:

Maar hij houdt altijd wel rekening met mij, want ik heb hem een keer gebeten :stuck_out_tongue:

haha ja dat was bij mij ook zo.
maar sinds ik een wortelkanaalbehandeling heb gehad, ben ik wel wat minder bang. al ben ik van tevoren nogsteeds erg zenuwachtig.

jaa ik moet morgen een oud gaatje weer laten vullen, een tand sealen, een “plekje” laten weghalen wat later een gaatje zou kunnen worden, en het spleetje tussen mn tanden wordt opgevuld. Ik krijg ook altijd spontaan kiespijn van.

ik moet ook 2x naar de tandarts voor 4 oude gaatjes…

Waar woon je ergens in de buurt? Ik ben zelf écht als de dood voor de tandarts, en ben bij m’n vorige zelfs weggestuurd. Nou was hij ook gewoon een lul (de helft van zn patiënten is ie kwijt geraakt) en daardoor moest ik dus naar een ander.

Zit nu bij een gespecialiseerde tandartsenpraktijk in Ermelo, en vind het geweldig! Ze nemen daar gewoon heel veel tijd voor je, doen alles heel rustig en leggen je alles echt goed uit enzo. Vind het nu nog steeds niet leuk ofzo, maar als ik er eenmaal ben valt het daar echt reuze mee! Maar daar heb jij natuurlijk niks aan als je hier niet in de buurt woont…

Dat heb ik ook.
Heb er laatst liggen huilen omdat ik echt zo bang was.

Ik woon vlak bij Arnhem haha, weet niet of dat in de buurt is… Maar het ligt niet aan hem hoor, hij is heel aardig :slightly_smiling_face:

Had ik eerst ook altijd, nu niet meer, maar ik moet mezelf er altijd wel heen slepen :stuck_out_tongue:

Ik ben zelf ook best bang voor de tandarts :stuck_out_tongue:
Maar idd wel slim als je het van tevoren even zegt tegen hem, zodat hij er rekening mee houd.

Ooh oké. :slightly_smiling_face: Nja mijn hele beeld van alle tandartsen in het algemeen is verpest door mijn oude tandarts haha.

Maar zo’n praktijk heeft volgens mij ook vaak wat meer mogelijkheden. :slightly_smiling_face: Zo heeft die van mij bijvoorbeeld lachgas, zodat je je wat rustiger voelt als je echt iets moet laten doen :slightly_smiling_face: