taart maken, room of gewoon slagrom..

‘‘room en cremepoeder in een mixkom doen’’

moet ik dan gewoon zo’n pakje room kopen in de winkel of is slagroom ook goed genoeg… er staat namelijk boven ‘‘gekoelde slagroom’’ en zodra je leest wat je moet doen ‘‘room’’…

naja ik maak nooit taarten dus ik vroeg me dit ff af XD *slim*

Haha, je moet een pakje room bij de supermarkt halen :grinning_face_with_smiling_eyes:

Je moet gewone room gebruiken-

Ik denk dat je gewoon slagroom moet nemen lijkt mij, dat doe ik altijd? XD
ik weet het eigenlijk niet :grinning_face_with_smiling_eyes:

Slagroom is toch room maar dan opgeklopt?
xD

Inderdaad gewone room, dat moet je dan meestal beetje opkloppen waardoor het wat luchtiger wordt enzo =]

wil je een slagroom taart maken of wil je een geleroom taart maken wat gele room haal je uit een pakje en moet je er water bij doen en bij slagroom klop je het op… en dan heb je ook zwitserse room dan doe je 1/3 geleroom en 2/3 slagroom… en wat je gaat maken word zowiezo niet lekker want die bende uit een supermarkt is allen smerig…

Ja, slagroom = geslagen room = geklopt

maar je moet dus een pakje room kopen die niet geklopt is, uit t koelvak