t-shirts zelf bedrukken

Hallo! (:

ik wil een tshirt bedrukken voor mijn vriendin en ik zelf. ( heb opgezocht hoe het moet en dat gaat wel lukken) Alleen wat is het juiste transferpapier? ( is hema bijv. goed) Ik wou graag deze namaken :
http://i51.tinypic.com/5mcz10.jpg

Maar kon daar dus niet sponsbob en patrick van vinden dus heb maar een afbeelding en kleurplaat hier voor ipv. genomen. Maar zijn deze daar niet te houterig voor? dat je dus geen mooi tshirt krijgt & waar vind je die kleuren tshirts ( een effen tshirt) :

http://i55.tinypic.com/30t524w.jpg

http://i54.tinypic.com/2u6n0gm.png

sorry voor mijn miss. domme vragen xD
edit": nogal groot zijn de afbeeldinge maar ik weet niet hoe ik ze moet kleiner maken, Sorry! :slightly_smiling_face:

Ik heb het vandaag met papier van de action gedaan. Ziet er supergoed uit.

up :’)

Ik heb papier van de HEMA thuis liggen waarmee je het kan doen. Alleen, tja, ik heb het nog niet echt gebruikt. Ik heb er wel positieve reacties over gehoord van mensen die ik ken.

Over de plaatjes:
Zijn ze op A4-formaat? Zien ze er dan blokkerig uit? Dan zou ik het niet doen. Je kunt ze ook (als je dat goed kan) misschien in A4 formaat uitprinten en de lijnen iets vloeiender maken. Als je een scanner op je printer hebt kun je ze dan weer inscannen en op het speciale papier printen.

Over de T-shirts:
Bij de HEMA/Action/Wibra of bij een hoop andere winkels zul je vast wel zo’n effen t-shirt vinden.

Wel leuk idee trouwens :3.

Ik heb ook transferpapier van de Action, alleen nog niet gebruikt.
Ziet er wel goed uit.

Die van de hema werkt prima! (:

ik ga dit ook doen, alleen zoek ik een oversized dun wit shirt, weten jullie waar je er een kan krijgen, en niet al te duur? Ik dacht zelf aan de wibra of zeeman etc. ?