Surf & Yoga kamp in de Dominicaanse Republiek - Women's Only!!!

hoiii,

ik heb iets fantastisch gevonden wat ik graag met jullie deel.

Eén van de meest ervaren organisators van Kite&Yoga kampen voor meiden is een aantal jaren geleden begonnen met het organiseren van Surf&Yoga kampen (ook alleen voor meiden).

Anywayzzz, binnenkort (16 tot 23 mei a.s.) organiseren zij een nieuw kamp in de Dominicaanse Republiek!

Mocht je interesse hebben, neem dan even contact op met één van de leuke medewerkers (hij is een Nederlander, dus je kan gewoon NL praten):

arjan@surfsisterscamps.com

of kijk even op hun websites, voor meer avonturen:

www.kite-sisters.com

Hieronder het promopraatje…

Hopelijk hebben jullie net zo’n leuke tijd als ik had!

-------------------------------------------------

CABARETE, DOMINICAANSE REPUBLIEK

Women’s Only Yoga & Surf Camp - Cabarete, DR, mei 2015

Cabarete… één van dé topbestemmingen voor watersport op aarde, is een klein stadje dat de laatste jaren behoorlijk is gegroeid en zich heeft ontwikkeld rondom het surfen, kitesurfen en windsurfen. Alles draait hier om watersport, in een waar paradijs van warm water, gouden stranden, schitterende flora en vriendelijke mensen, die je zonder twijfel de surf en Caribische levensstijl zullen laten zien!

Met een ongeëvenaarde topografie, een ongelooflijk klimaat en perfecte condities om te surfen en te kitesurfen is de Dominicaanse Republiek een tropisch paradijs; het op één na grootste land van de Cariben, met een groeiende economie, vriendelijke en warme mensen en een heerlijke levensstijl!

Sta iedere ochtend op met de geluiden van paradijsvogels en de natuur, blaas nieuw leven in je lichaam, ziel en geest met vroege yoga sessies in de tropische tuin van het Surf Sisters House aan de noordkust van de Dominicaanse Republiek. Verzamel je kracht en moed bij elkaar om elke dag op de turkooise golven van het beroemde Playa Encuentro te surfen en glijdt iedere middag langs de winderige, warme en schitterende gouden stranden van Cabarete!

Data: 24 tot 31 mei 2015
Duur: 8 dagen / 7 nachten

Inbegrepen is:

  • Transfer van Santo Domingo Airport naar Cabarete (en terug). Transfer van Santiago Airport (STI) of Puerto Plata Airport (POP) is ook mogelijk, tegen een toelage.
  • 7 nachten accommodatie in een schitterende villa in een luxe gemeenschap en country club.
  • Alle maaltijden: ontbijt, lunch en avondeten, vast menu samengesteld door onze Italiaanse kok. Vegetarische menu’s zijn mogelijk, net als speciale verzoeken (bijv. door allergieën).
  • Dagelijkse Yoga les (‘s ochtends/ ‘s middags, afhankelijk van het weer).
  • Surf les (inclusief materiaal)
  • Surf Sisters Kit, inclusief rash guard, pet, stickers en buttons.

Info / Boekingen:
Surf Sisters
arjan@surfsisterscamps.com