superlaag libido

Hey ik ben 16 jaar en ik wordt bijna nooit opgewonden in tegenstelling tot mijn vriend die zo opgewonden is. mijn vriend probeert vanalles om mij opgewonden te maken maar het lukt steeda niet het is erg vervelend voor ons beide want we zouden beiden graag een stapje verder willen gaan.
Heeft iemand hier ervaring mee die mij tips kan geven over hoe je er goed mee moet omgaan of ander soort tips??

Misschien ben je er gewoon nog niet aan toe. :slightly_smiling_face: Op mijn 17e beleefde ik het ook heel anders dan nu. :slightly_smiling_face:

Bestaat er niet zoiets als viagra voor vrouwen? :cold_sweat:

Mag ik vragen wat je al hebt geprobeerd? Stimulatie (en dan op vele manieren) van de clitoris kan heel prettig zijn. Ook het ‘kriebelen’ of masseren van de binnenkant van de vaginawand.
Wat mannen lekker vinden (sommigen dan, heb ik gehoord) is warm/koud tegen de penis afwisselen, dus bijv eerst ijsblokjes en dan iets warms. Kan zijn dat dat ook lekker is voor de clitoris. Dit heeft immers dezelfde embryonale oorsprong en zit dus hetzelfde in elkaar.
Maar probeer eens wat je zelf lekker vindt, wel in een ontspannen setting natuurlijk anders werkt het nog niet.

Ik moet hier wel bij zeggen dat veel vrouwen niet klaarkomen, of niet eens in de buurt komen. Zo zit de vrouw in elkaar en daar is niets aan te doen. Dus heb je alles al geprobeerd en lukt het nog niet, … Tja. Dan zou ik je HA raadplegen.

EDIT; O, het lijkt nu trouwens alsof ik er reteveel verstand van heb …

Dat heb ik niet. xD

Hier dacht ik ook meteen aan. Er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn, daarover moet je goed nadenken. Ben je bijvoorbeeld onzeker over je lichaam of vind je je vriend niet aantrekkelijk (genoeg)?

Daar kunnen natuurlijk allerlei redenen voor zijn. Zo schijnt de pil je libido ook te onderdrukken (in sommige gevallen hè, hoeft niet persé het geval te zijn bij iedere vrouw).
Ben je zenuwachtig? Vertrouw je hem niet? Ben je onzeker of wil je het gewoon nog niet? Probeer ook gewoon de tijd te nemen met voorspel etc.

ik ben nu tijdje gestopt met een te zware pil en mijn libido is van 0,1 naar 10 gegaan.
Helaas dat ik nu geen vriend meer heb met wie ik dat kan delen :cold_sweat:
Misschien kan je het bij je huisarts aankaarten?

Ik ben 20,
heb nog steeds een laag libido.
Het is niet dat ik niet wil maar ik kan er gewoon geen zin voor maken.
Komt waarsschijnlijk door de pil

Weet jij zelf wel wat bijvoorbeeld plekjes zijn die er wel voor zorgen dat je opgewonden wordt als je het bijvoorbeeld bij jezelf doet? Misschien als je vriend je in je nek zoent of bijvoorbeeld de binnenkant van je been streelt en wat langer dat het dan wel lukt?

Stimulatie is denk ik niks mis mee wij geven heel goed aan tegen elkaar wat we fijn vinden en wat niet en wat misschien wat beter zou kunnen.

Ik probeer ook bij mijzelf te ontdekken hoe het het beste kan maar ook daar bereik ik niks mee.

Ja ik ben best onzeker over mijn lichaam alles zo een beetje ervan. Mijn vriend probeerd mij van die onzekerheid af te helpen maar erg veel helpt het niet.

En of ik heb aantrekkelijk vind. Jazeker als ik opgewonden werd dan wist ik wel wat er zou gebeuren… ;p

Ps. Aan de pil zit ik niet ddus daar kan het niet aan liggen

Dan denk ik dat het aan je onzekerheid ligt. Hoelang zijn jullie al samen? Vaak is het in het begin altijd eng om je letterlijk bloot te stellen aan een ander, maar verdwijnt/vervaagt dat na een tijd wanneer je elkaar meer gaat vertrouwen. Daarnaast moet je je goed bedenken dat jouw vriend je aantrekkelijk vindt zoals je bent, anders zou hij ook geen seks met je willen.

We zijn nu wwat meer dan een halfjaar samen. We hebben elkaar al een paar keer zonder kleding gezien het was inderdaad wel spannend ja

ik herken mezelf er wel in… maar ik heb vaak een laag libido als ik gestresst ben. soms zet ik mezelf er gewoon even toe en dan komt het vanzelf allemaal wel. maar gezien je leeftijd kan het ook heel goed zijn dat je er nog niet aan toe bent!