Suède heels?

Heee,

ik heb zaterdag een gala en ik kom er eigenlijk nu pas bij om jullie hulp in te schakelen, namelijk ik ben op zoek naar suède hakken, het liefst rond de 8 cm.

http://www.topshop.com/we…oductId=1000554&langId=-1
Om je een idee te geven, er staat wel bij 100% leather maar het is volgens mij toch echt suède (bij een andere schoen stond namelijk dat het een suede schoen was, maar daarna ook 100% leather, correct me als ik iets heel raars zeg)

Het is te laat om die van Topshop te bestellen en ik ben sowieso bang dat ze te hoog zijn. (Zoals bij Mango, die waren 12 cm. Bij Zara in A’dam heb ik ze wel gezien, maar bij Zara in Arnhem hadden ze ze weer niet…) Dus iemand nog andere suggesties? Het moet in Arnhem of Nijmegen zijn (dus geen gekke boetiekjes die je maar in 1 stad heb)

Thanks!

Suede is een soort leer :wink:
Verder heb ik geen tips voor je, suede pumps zijn moeilijk te vinden ben ik bang.

Schoenenreus, van haren, scapino, bristol? Misschien sasha’s, dolcis enz. ?

Ah okee! Thanks.

Ja ik ben er ook bang voor, ben er al een maand naar op zoek maar heb telkens dat de hak te hoog is of dat het een hele spitse neus is!

Owja, nu ik dat zeg: ik wil graag een ronde neus!

Allemaal al geprobeerd… Net zoals Zara, Mango, H&M, Invito, een chique schoenenwinkel hier in Nijmegen… Volgens mij is het echt onmogelijk. :frowning_face:

invito en in arnhem zit tegenover de footlocker zon schoenen winkel met best veel pumps… veder eeh bijenkorf en v&d ook nog wel s…

misschien op wehkamp of otto .nl?
die leveren binnen een dag geloof ik
suc6 ermee meid! hoop dat je ze nog vind

http://sacha.nl/index.php?k=3&t=2&c=&i=125
weet niet of ze suede zijn maar ze lijken wel op die van topshop

Die van sacha vind ik niet mooi. En bij Invito heb ik ze niet gezien? En dat schoenenwinkeltje tegenover de Footlocker in Arnhem had ze ook niet (da’s toch dat goedkope winkeltje met allleeeennnn maar schoenen?)