Strange noises

Ik las net iets heel interessants, blijkbaar zijn er de laatste tijd over de hele wereld rare geluiden gehoord. Mensen hebben ze opgenomen en er zijn veel filmpjes van op internet geplaatst. Ik denk zelf dat het fake, of in ieder geval niks alarmerends. Er zijn geruchten dat het om een stunt voor een nieuwe film gaat. Maar toch, het is griezelig en ik wilde het graag delen. ^^
Een van de opgenomen filmpjes:
http://www.youtube.com/wa…er_embedded&v=xf4e-AxJ7nM

Meer info:
http://board.muse.mu/showthread.php?t=85762

http://www.disclose.tv/fo…nd-costa-rica-t65615.html

Wat denken jullie? Hoax? 2012?

Aaah, ik ga dit nu echt niet luisteren want ik ben echt zo’n paranoïde mens die bij elk zuchtje wind al bang omkijkt :grin: kijk dit morgen wel, hahaha!

Creepy… Ik kijk het filmpje zo wel ;-;

brr wat een naar geluid…

raar…

wat raar.

Geen flauw idee wat het is, een deel van de filmpjes zal wel nep zijn. Het klinkt trouwens wel erg als zo’n tripod van War of the Worlds.

Wel leuk dat het Muse forum erbij zit:D

Ik geloof er niet zo in.
Het klinkt verdacht nep.

Ik weet niet of ik er in moet geloven.

Ik denk dat het niks is, kan me er niks bij voorstellen in elk geval. Maar misschien gil ik anders als ik 't opeens hier in Utrecht hoor, haha.

Hm apart ? Zou niet weten wat het is, ben wel benieuwd haha.

Ik vind het een beetje een misvormd orka geluid. Mijn mening is dat het gewoon een prank is. Wat in de natuur zou zo’n geluid kunnen veroorzaken?

Daarnaast vind ik het niet echt een prettig geluidje en zou ik angstig in m’n huis blijven als ik het buiten zou horen.

Ah, had dit topic niet gezien :’) *sorry voor het aanmaken van het andere topic*

Ben ook wel erg benieuwd wat het is, maar neig meer naar het idee dat het iets van ‘massainternethysterie’ is of dat het wel degelijk verklaarbaar is (las er net een artikel over met een mogelijke wetenschappelijke verklaring, maar die link kan ik niet meer vinden). Er is ook een theorie dat het komt door de nucleaire ramp in Japan van vorig jaar, maar die was heel vaag ;o

WUWUWUWU.
Ik was gisteren een hond aan het uitlaten en toen hoorde ik iets wat er best wel op leek. ;-;
En ik vroeg aan iemand wat het was, die zei dat het vast van het treinstation zou okmen met vracht aflossen ofzo. Maar dat was echt heel ver weg en toen ik daar langs liep was het er niet en het klonk anders als ze iets deden. o-o

Wow creepy.

van zulk soort dingen word ik gewoon bang…

Ik denk dat het gewoon een marketing stunt van iets is. Of ze willen ons gewoon bang maken, want als het serieus is, dan zou het toch wel op het nieuws zijn gekomen?

Haha ik geloof er niet in (in de alien dingen blablabla), maar durf het toch niet te luisteren :")