Straie onzichtbaar met zwemmen: het kan!

Misschien denken jullie als jullie dit lezen: dit wist ik al. Maar ik wist het tot voorkort niet, en voor de rest die het ook niet weet: GOED NIEUWS :grinning:

Al sinds mijn 13e heb ik straie op zichtbare plekken en zwemmen deed ik liever niet. Zo erg schaamde ik me er voor! Maar nu liep ik laatst door een parfumerie en ik overhoorde een gesprek van een verkoopster en een vrouw, die ook last heeft van straie. COVERDERM is wat de verkoopster haar aanraadde. Het zou waterproof zijn en ideaal voor het zwemmen.

Na lang twijfelen heb ik het ook gekocht, en OOO het is echt super! Alles bedekt, en zelfs in bad (uiteraard heb ik het getest) bleef het zitten! :grinning: Ik ben hier zoooo blij mee omdat ik op vakantie ga met wat vriendinnen en en nja! :grinning:

Coverderm dus ^____^ Een soort foundation voor je lichaam. Bedekt ook tattoo’s, spataderen en dat soort huidissues stond op internet!

Hopelijk heb ik sommigen hiermee geholpen.

En nee, ik bedoel het niet als reclame! Ben gewoon een blij met mijn vondst en ik hoop dat ik er anderen ook blij mee kan maken.

Het kost ong 35 euro,

LIEFS xx

Ja, dat had ik gezien bij de schoonheidsspecialiste xD
Het is voor je benen en voor de rest van je lichaam [zo stond het er]

Goed dat je het hier neerzet!
Ik heb er zelf gelukkig geen last van (:

Ik heb ook wel wat last van straie. Het lijkt me wel handig.
Valt het dan niet op dat je er een soort foundation op hebt?
En zou je het in elke parfumerie kunnen kopen? Want ik heb het nog nooit ergens gezien.

helpt het ook tegen grote littekens enzo?

Goed van je om het hier neer te zetten! Zelf heb ik er maar een klein beetje last van, dus ik schaam me er niet voor! Je hebt hier vast wel wat meisjes mee geholpen!

Geeft het niet af op je bikini en kleding?

Je kan er alles mee camoufleren, het maakt alles dezelfde kleur. ik weet alleen niet of alles ook perfect egaal wordt. [daar heb ik dus last van met mijn litteken, dat het helemaal hobbelig is]

Zou het op je armen en polsen ook helpen ?

Hmmm, ja precies.

Maar dan moet je natuurlijk ook eentje vinden die dan helemaal perfect matcht met je eigen huidskleur, anders moet je je hele lichaam insmeren.

Eh news flash: als je in het water zit, zie je het sowieso niet.

En voor hetzelfde geld kom je een heel leuk iemand tegen, en die kent je dan straks alleen maar met camouflage troep op je lichaam. Dus die schrikt zich dood als je het weghaalt.

dat dacht ik dus ook al :open_mouth:
maarja
toch is het wel handig (:

xD

Dankjewel, maar ik vind al die middeltjes maar zo duur, en om die 2 littekentjes op mijn been van 2 cm te gaan bedekken met dat spul vind ik het niet waard.

haha oud topic maarja anders krijg je gezeur van “hier is al een topic over” :’],

zoiets zoek ik dus, maarr, je hebt dan toch een paar kleuren zodat het bij je huid past? wat nou als je bruiner word? moet je dan steeds weer een donkerdere kopen, want anders zie je toch kleurverschil? ;o dat wilde ik even weten haha.

tuurlijk

Ik zou dan een tint lichter en een tint donkerder dan je huidige kleur kopen. Dan kan je altijd mixen zodat je de goeie kleur hebt.

wie weet waar je dit product kan kopen ? + werkt bio-oil ook ? (voor het weg te helpen)

Eh news flash: het gaat er ook om als je in badkleding rondloopt, dat je het dan WEL ziet. -.-
En als je zo van puur natuur houdt, dan doe je toch zelf lekker ook geen make-up meer op? Want als je een relatie hebt dan zal diegene je ook wel eens zonder zien.

Ik kan daar niet tegen he, iemand heeft iets gevonden dat voor heel wat meiden een geweldige oplossing is voor dit soort probleempjes, komt er weer iemand arrogant doen.

Anyways: misschien ook een ideetje voor mezelf in de zomer, heb wat littekens op m’n arm.