Stelling: Nederlandse mannen kunnen niet flirten.

Deze stelling moet ik voor school uitwerken. Als je een argument hebt zou ik die graag willen weten. En ook als een idee hebt wat betreft een voor argument (je hoeft er niet achter te staan, natuurlijk) dan zou ik heel graag horen!! alvast bedankt xx Tialda

de meeste niet maar sommige wel…

In elke cultuur heb je losers.

nederlandse mannen zijn vrij bot en recht door zee
ik denk dat dat in onze cultuur zit en dat ook de vrouwen zo zijn

want natuurlijk zijn er wel nederlandse mannen die kunnen flirten maar ik denk dat relatief met bijvoorbeeld een land als frankrijk of spanje ofzo dat ‘onze’ mannen veel minder flirten

er zijn altijd uitzonderingen xD
maar als ik aan een flirtende nederlandse man denk, moet ik denken aan zon stuntelige boer die met zo’n veel te overdreven knipoog veel te zwoel naar je kijkt xD
ik denk dat het vooral een vooroordeel is, er zijn vast een heleboel uitzonderingen!

Haha, ik vind zo lomp ook wel weer schattig want meestal staan ze er dan heel onhandig en verlegen bij. Kun je later weer om lachen, toch?

Ik ben het wel met de stelling eens. Toch denk ik ook dat het in meerdere culturen wel zo is. Als je op vakantie bent in bijv. Spanje krijg je enorm veel aandacht. Komt denk ik ook door blond haar en dat je op vakantie bent. Je bent bruin en flirten doe je sneller en de mannen daar zien je echt al toerist en misschien ‘makkelijk hapje’.
Ik denk dat jongens bang zijn om een blauwtje te lopen. Gister nog meegemaakt: ik zag een leuke jongen, maar durfte niet op hem af te stappen. We zaten een beetje te kijken, maar hij kwam ook niet.
Dus het ligt ook zeker aan mij, want ik ben nog nooit op een jongen afgestapt, hihi.

helemaal mee eens
maar je hebt natuurlijk ook altijd de chanterpanters he haha
ik vind eht neit erg dat ze niet zoveel flirten
want als je op vakantie bent heb je altijd van die echte flirters
en daar word ik niet goed van

Ja veel niet niet , maar goed nederlanders staan ook bekend om hun nuchterheid he. Maargoed ik zit er niet mee , ik vind t precies als hier boven Saraahx. super iritant op vakantie. Ik hou ook niet van die romantishe shit.

@ guesswhat: ik vind het altijd wel leuk, een beetje versierd worden :stuck_out_tongue: maar dat “gladde” daar kan ik inderdaad ook niet tegen.

ik vind dat Nederlandse mannen er, in vergelijking met Italianen of Spanjaarden, er inderdaad geen reet van kunnen, maar er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Haha perfect voorbeeld van discriminatie :stuck_out_tongue:

helemaal niet kunnen dat is wel erg grof gezegd maar ze kunnen het zeker minder goed dan buitenlandse jongens. vind ik.

Uh inderdaad :'D
Maar ik ben ook niet zo goed in hints begrijpen dus ja.

Ik vind dat nederlandse jongens wel kunnen flirten, ze geven je vaak een knipoog. Maar er zijn ook jongens die te verlegen zijn om te flirten… :stuck_out_tongue:

Idd ze zijn erg verlegen tenzij ze met een groepje jongens zijn en dan zijn ze gewoon zwaar iritant.

Ik zou het niet weten, haha

Juist wel vind ik :slightly_smiling_face:
Maar dan niet op een gladde manier meestal.

hahahhaa ik ben het er wel mee eens xD
& wat ik ook vind is dat jongens soms helemaal niet doorhebben dat je met ze flirt terwijl je het er egt vet dik bovenop legt xD

xoxo

Jee, allemaal bedankt voor jullie reacties!! Fanatiek zijn jullie had er eerst weinig van verwacht, maar dat was verkeerd gedacht;) Nu kan ik tenminste weer even vooruit:D xxx

Ow en ik vind trouwens wel dat nederlandse mannen kunnen flirten, want ik heb nog nooit iemand meegemaakt niet met mij flirten die het niet kon. Het kan natuurlijk wel zijn dat er jongens met mij flirten waarvan ik het niet in de gaten heb, tsja dan kan ik ze ook niet beoordelen op het wel of niet 'goed’flirten toch;)