Stelling: Het salaris van docenten moet afhankelijk worden van zijn kwaliteit

Haaii,
Voor school heb ik de stelling Het salaris van docenten moet afhankelijk worden van zijn kwaliteit gekregen daar moet ik voor zijn (een klasgenoot van mij is tegen) en daar dus argumenten bij bedenken zouden jullie mij kunnen helpen?

Ook moet ik open vragen stellen over het onderwerp salaris van docenten. (deze vragen moet ik aan dezelfde klasgenoot stellen voordat we onze argumenten besproken hebben)

!!!Voordat dit topic weer gesloten wordt wil ik even mede delen: ik weet dat er al z’n topic is met dezelfde stelling maar als je dat topic goed leest zie je zowat alleen maar TEGEN staan. ik vraag om argumenten die VOOR de stelling zijn en die zijn in dat topic niet geschikt voor mij. Dus sluit dit topic aug niet!!!

Je vorige topic is gesloten, je mag je argumenten voor de stelling ook gewoon in het topic van de link die je hebt gekregen vragen.

http://forum.girlscene.nl/forum/nieuws-en-actualiteiten/stelling-het-salaris-van-een-docent-moet-afhankelijk-worden-van-zijn-kwaliteit-316659.0.html