[stelling] Het is normaal om te zoenen/seks te hebben met iemand die je net kent

Ik ben wel benieuwd wat iedereen hier van denkt. Wat vind je van zoenen/seks hebben met iemand die je net ontmoet hebt, in bijvoorbeeld de kroeg? Zou je het zelf doen?

Persoonlijk vind ik het raar als iemand dat doet, als in: ik doe het zelf niet. Iedereen moet het zelf weten en ik zal ook zeker niet iemand uitmaken voor slet als diegene het wel doet, maar zelf zal ik het nooit doen. Ik ben in dat opzicht redelijk ouderwets. Ik heb niks met geen seks voor het huwelijk, maar ik zou toch nooit met zomaar iemand het bed in duiken.
Ik wil wel duidelijk zeggen dat je zelf moet weten wat je doet en dat je niemand kunt dwingen met wat ze wel of niet mogen doen, maar ik ben gewoon benieuwd naar wat jullie denken!

Ik vind het belachelijk en zou het zelf niet doen.

Ik zou zoiets never doen maar wat een ander doet, moet hij/zij zelf weten. Dus ik ga niet zeggen dat ik het niet normaal vind, alleen dat ik het zelf niet doe.

Nouja, seks vind ik niet normaal eigenlijk. Zoenen vind ik niet heel normaal, maar hier in de buurt gebeurt het zo vaak dat ik er niet meer van op kijk.

Ik doe beide zelf nooit.
Maar ik vind het niet heel vreemd als iemand anders dat doet. Zolang je niet elke avond een andere jongen mee naar bed neemt, heb ik er absoluut geen problemen mee. (En zelfs als je dat zou doen, het is jouw leven).

Mag je zelf weten.

zelf weten, mij boeit het echt niet als mensen dat doen

Niks mis mee. Zolang je t maar veilig doet.

Hmm… als ik er zo over nadenk dat je zomaar random met iemand zoent is het wel raar, maar het is zo gewoon geworden, ik doe het zelf ook :’)
Qua seks vind ik het wel raar, maar dit zeg ik vanuit mijn Christelijke perspectief.

Seks: nee echt niet. Maar zoenen wel, heb ik een aantal keer gedaan. Niks mis mee vind ik.

Als mensen zich daar goed bij voelen… dan kan dat me eigenlijk vrij weinig schelen. Het is niet alsof ze hier iemand verwonden/pijn doen of weetikveel wat, dus ik heb er echt geen problemen mee.

Sex vind ik niet normaal, zoenen heb ik zelf ook wel eens gedaan. Ik vind dat iedereen gewoon moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt.

Zoenen vind ik niet heel vreemd, heb het zelf ook wel eens gedaan met een jongen met wie ik gewoon een erg gezellige avond heb gehad (dus niet na 5 minuten). Seks zou ik zelf niet snel doen, maar dat komt misschien ook omdat ik nu een vriend heb en me dus niet goed kan voorstellen dat ik ooit een one night stand heb. Maar wie weet. Ik vind dat iedereen het voor zichzelf moet weten, hoewel ik het wel een beetje sletterig vindt als iemand het week in, week uit, doet. Maar dan nog is het iemands eigen keuze.

Nouja normaal, wat is normaal tegenwoordig. Heb er geen last van als anderen dit doen, moet iedereen zelf weten joh.

Ja, zoenen sowieso.
Seks weet ik niet of ik dat zou doen, ligt aan de situatie.

Of het nou als normaal wordt gezien of niet, ik vind het sletterig gedrag. Ook vind ik diegene dan ‘goedkoop’. Maar hey het is je eigen leven dus als jij er geen problemen mee hebt, waarom zou het je dan boeien wat anderen over je denken

Nouja, niet heel normaal, maar ik kan het moeilijk veroordelen, want zo heb ik mijn vriend leren kennen.