Staren

Hoi,

nou eh er is een jongen die bij in de buurt woont sinds de laatste tijd als ik hem zie staren we na elkaar. (Ik omdat hij kijkt) hij kijkt dan heel neutraal. Ik kwam een keer tegen en toen sprak hij tegen me, of ik de zus was van (naam). En zo liep dat gesprek. En nu kijken we dan naar elkaar.

Maar vandaag kwam ik hem tegen en toen draaide hij zijn hoofd weg expres toen die mij zag en dat was bij een spiegelmuur. Dus hij zag mij wel maar ik hem niet. Echt zomaar opeens, terwijl hij de dag ervoor bij zijn vriend achterop zat en mij echt hele tijd oog in oog keek en neutraal.

Wat betekent dit? Ik vind hem opzich best wel leuk, hij is echt knap en net iets ouder als mij.

Dit betekent helemaal niets.

Maar als je hem leuk vindt, maak dan nog eens een praatje met hem (:

Misschien ziet hij je wel zitten, probeer wat meer in contact met hem te komen en je komt er vanzelf achter. Wij kunnen niet zien op welke manier die jongen naar je staart.

Ik wil dol graag praten, maar ik ben te verlegen en wat steviger terwijl hij echt knap is en hij is mooi gevormd en een echt getraind lichaam.

dan vraag zijn msn of facebook, dan praat je wat makkelijker.
En als hij je leuk vindt, dan vindt hij je leuk om hoe je bent.

Ik snap echt niks van je verhaal. Sorry.

Lastig, staren hoeft niks te betekenen. Maar je kunt altijd via whatsapp met hem praten ofzo. Ik zeg altijd maar, nee heb je ja kun je krijgen :slightly_smiling_face: