Sta op tegen kanker.

http://data.whicdn.com/images/66698953/large.jpg

Ik heb gekeken of er een topic was over deze verschrikkelijke ziekte, maar kan het zo 123 niet vinden. Ik vond het misschien wel een idee hier een officieel of groots topic van te maken waar je je verhaal kwijt kan of ook een actie kunt organiseren.

Mijn beide ouders hebben kanker en ik heb dinsdag mijn opa verloren aan deze ziekte… ik zou graag wat meer aandacht besteden en misschien zelfs een actie opzetten.

wat heftig dat je ouders het ook hebben!

en gecondoleerd met je opa :sob::muscle:

Veel sterkte met je ouders & opa! Hoop dat het weggaat of dat ze er lang mee kunnen leven! :sob::muscle:

-

Paar maandjes terug mijn oom verloren. Het was zo’n lieve man, dat hou je niet voor mogelijk!
En mijn moeder heeft het.

Het is een vreselijke ziekte
En dan zeggen zulke gozertjes; Ik gebruik het als versterk woord, niet als ziekte.
Maar joh, het is wel een ziekte en dodelijk. Zeg dan lekker kut ofzo.

Sterkte meiden!

Heel veel sterkte aan iedereen!

Heel veel sterkte iedereen!

Ik wil me, na mijn verpleegkundige opleiding, specialiseren in oncologie. Ook omdat ik veel mensen om mij heen heb die deze ziekte hebben gehad.

Mijn moeder had borstkanker, mijn oma is overleden aan darmkanker, mijn opa is overleden aan longkanker, mijn tante is overleden aan borstkanker, mijn oom is overleden aan longkanker en mijn andere oom aan darmkanker en mijn buurjongen aan leukemie, mijn theatervriendin aka beste vriendin ook aan leukemie, andere overbuurvrouw aan borstkanker. (Er zit hier trouwens iets in de grond denk ik, de hele straat hier heeft/had kanker)

Maarja, niet om vervelend te doen maar er zijn meer ziektes waar mensen aan overlijden.

Een kat van mij had kanker :cry:

Mijn vader is overleden aan kanker 2 jaar geleden ongeveer. Mijn oma is 4 jaar geleden overleden aan kanker en mijn opa 8 jaar geleden. Ik weet dus hoe je je voelt, je mag me altijd noten. Sterkte.

heel veel sterkte ! :sob::muscle:
ik weet hoe het voelt,

Ach meid wat vreselijk. Mijn tante en oom zijn er aan overleden en het is ook een afschuwelijke ziekte. Hoop echt dat je ouders er bovenop komen!

Sterkte iedereen! Wat naar.

Verder: volgens mij is kanker doodsoorzaak nummer 1 en bijna iedereen komt daarmee in aanraking, in tegenstelling tot andere ziekten. Het lijkt mij wél nuttig dat daar een topic over komt.

Gecondoleerd.
Mijn oma heeft borstkanker gehad en heeft op dit moment darmkanker, volgens mij heeft mijn moeder ook kanker maar not sure tbh, een tijd geleden een goede vriendin verloren aan kanker.
Ik wil eigenlijk ook al een tijdje iets doen, maar ik weet zo niet wat. Er wordt ook al vrij veel gedaan.

Aangrijpend filmpje.